V-aș numi trădători, dar…

Prostia criminală a unui stat rău administrat, Foto: anonimus.ro

Tuturor ce calcă libertatea în picioare, politicieni și ceilalți

Dacă ați fi fost de partea noastră, a poporului, ca apoi să ne trădați, v-ați merita numele de trădători. Nu ați demonstrat însă, de la începutul plandemiei și până în prezent, că ne-ați dori binele, de aceea consider că ați fost mereu în tabăra adversă binelui comun.

Cea mai recentă îngrijorare majoră a multora dintre noi este legată de obligativitatea vaccinării și de impunerea certificatului verde în tot mai multe domenii. Puțini se opun dictaturii ce urmează, de aceea cei ce au votat contra, AUR și ceilalți neafiliați, sunt de apreciat. Nu e vorba și de PSD, căci ei vor certificat verde, dar puțin altfel decât PNL, UDMR și USRPLUS. Gruparea condusă de domnul Ciolacu are amendamente la restrângerea drepturilor și libertăților noastre, în loc să stea alături de popor și de votanții săi, alegând să se opună verdelui discriminatoriu. Știu că mulți vrem mai mult verde (mai ales în orașe), dar în cazul certificatului, ideal fără.

Le-aș lansa o provocare mincinoșilor guvernanți ce vorbesc mereu (mai ales în campanii) în public și cu precădere pe social media cum mor ei de dragul nostru, neprecupețind nici un efort pentru a crește nivelul de trai al tuturor, cum luptă ei pentru o țară ca afară, evident democratică. Când vorbesc de democrație, modelul lor (nu generalizez, cinste excepțiilor de la regulă! O fi multe, o fi puține? Doar Dumnezeu le cunoaște cu adevărat inimile și gândurile cele mai tainice.) este Coreea de Nord sau China. Există o singură versiune de adevăr, a lor, iar disidenții merită reduși la tăcere. Cum? Să le tăiem microfoanele, să nu îi invităm în diverse emisiuni, să fie sancționați (sau măcar să vină câteva controale peste ei). Dacă sunt medici, e greșit să ridice întrebări legitime. Dacă e vorba de presa necumpărată, distribuie fake news. Să le ștergem conturile de social media, să le blocăm site-urile. Eram atât de naiv să cred că e interzisă cenzura. Nu, e la ea acasă în țări presupus libere. Facebook, Google, Youtube șamd te pot face să dispari instant pe motiv că le-ai încălcat standardele. Ești ucis virtual într-o clipită, fie că ești persoană fizică, entitate media, comunitate. Ministerul Adevărului și fanaticii săi adepți nu iau prizonieri!

Revenind la unii politicieni, majoritatea dintre ei, având în vedere părerea lor despre certificatul verde ca panaceu, i-aș ruga să lase ipocrizia deoparte. Nu vorbiți una și faceți alta! Fiți sinceri cu noi, căci v-ați dat arama pe față în diverse ocazii, iar acum vă mai cred doar cei ce au făcut din voi idoli moderni. Baraba ce sunteți, de ce vreți să păreți Mesia? Vă doare în cot de oamenii de rând, poate nici măcar acolo.

România educată. Sună frumos niște vorbe goale? Muriți voi de grija educației copiilor noștri. De la începutul pandemiei, ați condamnat milioane de elevi la abandon școlar, mai ales în mediul rural. Ca să nu ziceți că nu ați făcut nimic, ați inventat inepția școlii online. ,,Educație” cu profesori majoritar nepregătiți pentru acest scenariu, aidoma în cazul elevilor. Ore fără număr în fața ecranelor, asta pentru cei ,,norocoși” ce au dispozitivele necesare și conexiune la internet de calitate. De efectul negativ al tabletei/telefonului/calculatorului nimic, deși oameni ca Virgiliu Gheorghe au tratat extraordinar problema aceasta de acum câțiva ani. ,,Experții” noștri în educație știu ei mai bine.

Tot legat de educație și efortul comun de a o distruge sistematic, mai știe cineva numărul reformelor din acest domeniu?

Citeam azi despre mămica de zece ani. Să vedeți cum începe iar corul ideologilor de serviciu să bocească lipsa educației sexuale din școli și cum ar reduce aceasta numărul de avorturi și de mame minore. Da, e vorba de educația aia care promovează libertinajul, abstinența ca demodată, sexul sigur (nimic despre eșecul prezervativelor în protejarea de BTS/HIV?), contracepția (avortivă sau nu), avortul ca soluție la eșecul contracepției, perversiunile sexuale și ideologia de gen ca lucruri firești. Asta e cheia fericirii tinerilor noștri (pornografie și sex cât mai devreme, cât mai mult, fără obligații/responsabilitate. Dacă apare un copil, la măcelar, pardon doctor, cu el.), nu abstinența până la căsătorie, fidelitatea și moralitatea conjugală.

Încă un lucru despre educație și lipsa ei, mai ales. Tot aleșii noștri (mă exclud, că eu nu am votat hiene) au ticluit pragul de vaccinare de 60% pentru școli. Au condamnat iar la abandon școlar și pseudo-educație online milioane de elevi. Nu le pasă! Dacă le-ar păsa câtuși de puțin, ar renunța rapid la această aberație ce încalcă dreptul la educație al celor afectați. De presiunea pusă pe personalul didactic să se vaccineze nu mai zic nimic, căci e nevoie de o minimă logică să observe oricine că orice bine forțat e RĂU, oricum ai privi problema.

Să readucem discuția la tema infamului certificat. Așa cum a scris și Edi Dumitrache, e otravă pentru economie. Dar guvernanții știu ei mai bine, noi suntem niște ignoranți părinți medievali. Până și CNCD-ul (nu e bine să ne facem prea multe iluzii, instituția e când mumă, când ciumă. Inutilă? Merită desființată?) a luat-o razna, afirmând că „dreptul la viață și dreptul la muncă pot fi limitate în scopul asigurării sănătății publice, a serviciilor de sănătate, a protecției vieții terților, pe vreme de pandemie. Din aceste considerente, limitările nu încalcă nici dreptul la demnitate umană.”

Ziceam la început de o provocare pentru guvernanți. Da, să nu se mai prefacă spunând că ne vor binele. Știu că e doar o chestiune de timp până la noi abuzuri/restricții, așa că să ducă nebunia până la capăt:

  • să facă vaccinarea obligatorie de la concepție până la 99 ani pentru oameni, animale și orice alte ființe din Univers, dacă vor să ne viziteze planeta;
  • certificatul verde obligatoriu pentru a ieși din casă, fie și pe balcon + în orice magazin, chiar și alimentar sau farmacie, inclusiv la intrarea în biserică;
  • trei doze nu sunt suficiente, nici doar șase, de aceea zic să mai cumpărăm măcar 120 milioane de vaccinuri;
  • ce ne tot sucim ba acasă, ba la școală? Educație online permanentă.
  • concedierea tuturor nevaccinaților care nu pot/vor să accepte ,,soluția” telemuncii;
  • înghețarea sau diminuarea alocațiilor pentru copii, că nu-s bani;
  • creșterea pensiilor speciale, că sunt unii parlamentari cu nevoi simple, de circa 10.000 lei lunar și să nu ducă lipsă la bătrânețe, săracii de ei;
  • adoptarea modelului Cîțu de împrumuturi, studierea lui în școală ca exemplu unic de bună practică;
  • sloganul ,,Nu mă împiedic eu de Constituție!” când am de salvat milioane de vieți să fie zugrăvit pe fațada tuturor spitatelor și a instanțelor de judecată;
  • ,,fără penali în funcții publice” să înlocuiască jurământul depus pe Constituție și/sau Biblie (am pus sau, ca să nu se simtă discriminați cei liber cugetători). O singură excepție pentru cea/cel ce va deține funcția de prim-ministru.
  • Poliția și armata pe străzi să prindă orice nevaccinat care zădărnicește combaterea bolilor, în funcție de planul cincinal…

Politicieni, nu pozați în buni samariteni, fiți Nero și fățiș, nu doar în ascuns! Să ardă Roma(nia) și voi să admirați spectacolul de la balconul vilelor voastre. Cât despre noi, victimele tiraniei voastre, suntem pregătiți pentru ce vine și Adevărul ne va face liberi, aici și-n veșnicie!


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns