De ani de zile nu mai există o Armată Naţională, aşa cum a exista ea de la fondarea sa oficială, adică de către Alexandru Ioan Cuza când a pus bazele moderne ale constituirii și consacrării Armatei Naţionale terestre. Ani de zile a funcţionat şi s-a modernizat până când a venit la putere Urgia Roşie care a distrus complet întrega structură militară naţională şi totul sub un slogan care avea la baza doar o recomandare a UE şi NATO. Însă cel mai greu de crezut este faptul, cum zeci de mii de angajaţi ai MAPN, subofiţeri, maiştri militari şi ofiţeri, au acceptat obedient, acestă lăsare la vatră şi pensionare în bloc, fără nici o împotrivire şi fără nici o negociere asupra structurilor militatre care urmau să fie desfiinţate cât şi asupra faptului că România rămânea fără o forţă proprie de apărare militară.

  Pe lângă acest fapt, s-a mai strecurat o altă tactică mafiotă de a distruge unitatea poporului român, care prin sistemul de armată obligatoriu ce funcţiona foarte bine şi care trebuia doar restructurat şi reformat, tinerii recruţi care se înrolau în armată după vechile reguli, aveau să afle prin programele militare, discilplina, perseverenţa dar mai ales patriotismul şi spiritul civic de apărare a valorilor ţării, nu mai vorbim de spiritul de echipă şi de unitate în caz de pericol. Aşadar avem azi o armată de mercenari, plătiţi să lupte şi să apere pe oricine şi pe orice teatru de operaţiuni militare, fără să aibă nici o chemare şi nici un simţământ patriotic. Pe lângă contingente de militari avem şi contingente de Generali, făcuţi la apelul de seară, şi după o cină stropită cu băuturi alese şi femei, s-au făcut şi desfăcut liste cu indivizi care urmau să fie avansaţi în grad fără nici o titulatură militară ci doar printr-o decizie pur politică.

  Dincolo de asta, astăzi avem tot felul de afirmaţii şi de iniţiative politice care mai de care mai aberante dar şi extrem de periculoase, cum ar fi să se înfiinţeze şi o Gardă Naţională Paramilitară. Ba coordonată de Parlament. Ba coordonată de Prefecţi. Prin urmare dacă asemenea aberaţii se pun în mişcare şi vor deveni realitate, atunci vom avea în faţă imaginea unui Stat cu o conducere Politico-militară, o Juntă militară condusă dicatorial de către un partid unic şi toate aceste îndreptate împotriva noastră a cetăţenilor, însă de departe se vede că Partidul unic la guvernare îşi doreşte supremaţia puterii politice. Atunci abia vom vedea şi simţi ce se întâmplă cu noi toţi şi cu libertăţile şi drepturile noastre. Vom fi prizonerii propriilor noastre decizii şi propriilor noastre indecizii şi indiferente, dar mai ales a propriilor noastre inacţiuni.

  Am văzut ţări care şi-au inventat eroi doar pentru a ţine treaz patriotismul şi spiritul civic al dreptăţii şi al legalităţii… Un exemplu elocvent este chiar SUA, care cu o istorie de câteva sute de ani, a trebuit să inventeze eroi: Căpitan America, Superman, Ironman, Batman, X-Men, etc, etc şi care au fost transformaţi în adevărate legende urbane cu eroi fictivi. N-am înţeles niciodată şi nu pot pricepe de ce noi românii cu o istorie milenară, cu atâtea tradiţii militare şi cu atâţia eroi autentici şi nu inventaţi, de la Burebista şi Decebal, la Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Ţepeş, etc, etc, am pierdut acest simţământ patriotic şi naţionalist, devenind peste noapte un popor de slugi şi de obedienţi faţă de un şef politic indiferent de caracterul său, indiferent de atitudinea sa faţă de lege şi de moralitate. Brusc noi românii am căzut în genunghi, slugarnici acceptând orice şi oricum doar dacă suntem plătiţi. Suntem în stare să închidem ochii la orice mârşăvie a politrucilor care conduc vremelnic ţara, doar pentru a ne satisface noi nevoile individuale şi/sau doar pentru un blid de mâncare ori un pumn de arginţi. În rest nimic nu mai poate conta. Nici faptul că ni s-a distrus economia, nici că s-au vândut pământurile, nici că ni s-au distrus pădurile, nici că nu mai avem locuri de muncă şi suntem nevoiţi să ne părăsim ţara şi familiile pentru un loc de muncă decent plătit. Nici faptul că murim cu zile prin spitale, nici faptul că nu mai avem o Justiţie independentă. nici măcar faptul că nu mai avem un sistem de învăţământ adecvat în care copiii noştri să fie cu adevărat educaţi şi pregătiţi pentru viitor, etc, etc.

  Nu, nimic din toate acestea nu mai contează atâta timp cât nouă personal ne este bine cât timp suntem slugarnici în sImbria unor klanuri şi/sau şefi de partide ori baroni locali, avem o vagă impresie că suntem pe drumul cel bun, când de fapt suntem adânc înfipţi în mocirla prăpastiei unde am fost împinşi chiar de stăpânii de azi. Aceste tip de slugărnicie şi acest tip de nepăsare este tot mai vizibil peste tot în ţară dar şi peste hotare, mă refer aici şi la cei din diaspora. Aşa cum spuneam deja şi în alte articole. Nu poţi fugi la nesfârşit din calea mafie şi a hoţilor. Într-o bună zi te vei întoarce şi nu vei mai găsi nici casa, nici familia, nici prietenii, nici pădurea,nici lacul în care te scăldai, nimic din ce-ai lăsat drag ţie nu vei mai găsi, iar acasă nu va mai fi niciodată… Acasă… !!! Acest lucru nu-l înţeleg unii dintre noi, dar mulţi uită sau se fac că uită că de fapt nu poţi să-ţi tai rădăcinile oriunde ai fugi şi nu-ţi poţi tăia legătura ombilicară dintre tine şi pământul ţării tale. Aici eşti născut şi aici îţi sunt toate şi toţi cei dragi ţie, indiferent unde vei fugi. Prin urmare trebuie să te opreşti din această goană nebună să te întorci şi să dai piept cu duşmanul nostru de moarte.

  Suntem milioane de români care lucrează în afară, dar foarte mulţi nici nu ne ştim pe unde şi cum. Suntem o armată de oameni, o Oaste nevăzută de cei din ţară dar care încă nu suntem uniţi şi încă nu suntem conştienţi de forţa noastră, de adevărata noastră putere! Întreb şi mă întreb: Oare câţi români adevăraţi ar da curs chemării Naţiunii române, aflată în grea suferinţă şi ar consimţi voluntar să acceadă într-o ‘’Oaste’’ de patrioţi şi ar lupta să alungăm duşmanul ţării, adânc înfipt în inima sa, care mutilează trupul acestei ţări, deznaţionalizând acest popor? Oare câţi? Puţini, foarte puţini, insă nu contază numărul, ci contează puterea. Puţini, dar buni patrioţi!

  Să nu uităm că şi prin Constituţia României art 55, avem şi dreptul şi datoria de a ne apăra ţara de duşmanii trădători de neam şi ţară şi să nu întoracem spatele acestei naţiuni acum cât încă se mai poate, cât încă nu am devenit în totalitate un popor de sclavi, având în traistă, doar visul unei libertăţi efemere. Dacă mai avem conştiinţa trează şi suntem deplin încrezători cine este cu adevărat duşmanul nostru, al ţării şi al copiilor noştri, atunci acesta este calea indiferent cum vom încerca s-o analizăm şi s-o întorcem pe toate feţele. Timp de 27 de ani, o minoritate de Borfaşi mafioţi conduce şi impune o Dictatură Politică Guvernamentală şi Parlamentară fără precedent! (18 septembrie 2017)


Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns