(R) EVADAREA DIN INFERN…!!! (I)

  Infernul românilor a fost şi este, în fapt, ascensiunea apocaliptică şi instaurarea Stalinismului în România. De atunci şi până astăzi avem parte de un supliciu total nemeritat al unui Gulag Comunist.

O Temniţă Rosie ce a cuprins ţara şi de care parcă ne este mereu teamă să ne despărţim. Infernul gulagului Comunist a produs modificări genetice la nivelul constiinţei individuale, dar mai ales la nivelul constiinţei sociale/naţionale….!!! Aşa se face şi că după marele Puci din decembrie ’89, când au fost deschise porţile Infernului, nu am văzut libertatea deplină ci doar acea spoială de libertate pe care torţionarii infernului au dorit s-o vedem. Şi atunci, ni s-a părut tuturor că că suntem liberi şi democraţi, iar mulţi dintre români au evadat din infernul Comunist, unii temporar iar alţii definitiv, însă cei mai mulţi au rămas aici în ţară, privind la drepturile şi libertăţile frumos cosmetizate şi ambalate, arătate nouă tuturor de noua conducere a Gulagului Roşu, visând frumos la toatea acestea precum visezi la o Fată Morgana…!!!

Suntem la 70 de ani de infern Roşu, 1947-2017, ani în care am suferit schimbări dramatice, cum spuneam, mai ales la nivel mental. Se spune că “un om needucat este perfect manipulabil” însă reversul este şi mai dramatic, pentru că, un om educat este mult mai greu de convins să treacă la acţiune, este un om analitic, critic, uneori excesiv de prudent, gândeşte de două ori şi uneori gândeşte prea mult şi prost, în fine este genul de om care preferă să emită critici, să cântărească prea mult opţiunile pe care le are şi alege de obicei varianta cea mai convenabilă pentru sine, pentru famila sa şi mai puţin pentru cei din jur, pentru societate şi naţiune. Aşa se face că avem 27 de ani, de după ’89, de amăgiri de stagnări şi de regrese. Dacă în perioada Ceauşistă, România era una din cele mai bine cotate ţări din Estul Europei, chiar şi sub imperiul Comunist Roşu, după acestă perioadă am reuşit performanţa de a regresa total, întrucât Statul, acest Stat condus politic în totalitate, unde politica s-a diversificat dintr-un singur Partid, PCR au emanat o serie extrem de pestriţă de partide politice, fără nici ideolgie şi fără nici o strategie, alta decât acapararea puterii şi jecmănirea bugetului, în numele democraţiei şi al pluralismului politic.

Prin urmare, cetăţeanul de rând a devenit aproape instant, un experiment politic, un scalv al Infernului Roşu, menit doar pentru satifacerea nevoilor şi intereselor politice ale unor indivizi, ajunşi la putere dor prin pârghii legislative anumit create, doar pentru puterea politică şi pentru interesul Găştilor de Partide… Iar aceste Partide politice au devenit rapid, un Cartel Plitico-mafiot, unde primează doar interesul individual şi de grup mafiot.

Statul Politic de azi, este în total dezacord cu toate principiile democratice, stopând prin pârghiile legislative create de însăşi partidele politice, orice control şi orice coordonare menite să echilibreze forţele politice, în a acapara puterea politică, ajungând astăzi la fel ca şi în apocaliptica perioadă Stalinistă, unde ştim deja, politica statului era aplicată în forţă, iar cetăţeanul era extrem de bine supravegheat de un sistem politic de securitate.

Avem şi azi aceleaşi coordonate ale puterii politice, un legislativ în continuă ascensiune spre puterea şi controlul absolut al libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti şi toate acestea şi cu sprijinul Serviciilor de Securitate. Unde aceste servicii au devenit un instrument politic, aservit total puterii politice. Tipic pentru un sistem politic Dictatorial şi Totalitar…!!!

Acum o să fiu iarăşi blamat de unii postaci… Cum că SRI-ul nu mai este aceeaşi entitate cu Securitatea lui Ceauşescu… Pardon, total eronat!!! Au schimbat doar firma însă conţinutul a rămas 90% acelaşi. În anii ’90 au fost trecuţi în rezervă generali şi ofiţeri activi, paticipanti la evenimentele din decembrie ’89, iar în locul lor au venit cine?? Au fost aduşi tineri(fii, ficele, nepotii…) cu recomandările lupilor bătrâni. Iar ‘’educarea’’ lor s-a făcut de către cine…?? De către o parte din vechea gardă….!!! Şi, care este rolul acestui SRI acum în acest sistem politic??? Să supravegheze cetăţenii, să le asculte telefoanele şi să le citească mail-urile..??!! Să sprijine crima organizată prin dosare de filaj, şantaj, mită…???!! Cel mai bun exemplu… Cazul Ghiţă…!!! Cine controlează SRI??? Politrucii cu care lucrează mână în mână SRI-ul…!!!

Nu există nici o instituţie de control apolitică, o organizaţie ori o entitate cu paritate 50% instituţii şi 50% civică, patronată de preşedintele ţării, iar rapoartele de control să fie făcute publice, întrucât acum nu avem mari secrete interne de stat, acelea sunt controlate de SIE, o altă entiate de supraveghere, doar că sunt pe servicii externe….!! Cine numeşte în funcţii şefii de la SRi??? Păi acelaşi lucru, numirile se fac tot politic, deci politicul nu are nici un control din partea civică… Aici avem cea mai mare breşă în sistemul politic actual şi anume, acapararea puterii de către forţe politice şi fără nici un control civic intern…!!! Această entitate, SRI-ul, poate fi considerată neutră politic…??? Nu !! Nici vorbă, atât timp cât este controlată şi manipulată politic nu poate fi vorba de aşa ceva…!!! Mai mult, dacă ar fi neutră aşa cum ar fi normal, ar fi fost pârghia lipsă acum din sistem, care ar stopa subninarea tarii…Ori până acum, nu am văzut asa ceva….!!!

Prin urmare, timp de 27 de ani, din ’90 şi până în prezent, principalul, artizan al ruinării ţării şi al subminării Statului de drept, nu este altul decât Legislativul şi Executivul, sprijinit din umbră de Toate celelalte instituţii publice plătite din bani publici….!!!

Aşadar, care este scopul şi obiectivul principal al SRI..?? Comform informaţiilor din mediile din informare publice, rezultă că, Serviciul Român de Informații culege, verifică și valorifică informațiile necesare cunoașterii, prevenirii și contracarării acțiunilor care sunt de natură să lezeze siguranța națională a României, și desfășoară activități vizând apărarea secretului de stat și prevenirea scurgerii de informații care nu pot fi făcute publice din punct de vedere legal.

Pentru mine omul de rând, inţeleleg prin lezarea siguranţei naţionale, de fapt subminarea economiei şi subminarea autorităţii statului de drept, implicit trădarea intereselor naţionale… Şi ce însemnă acțiunea de a submina, (cf. dex), „acțiune conspirativă întreprinsă împotriva ordinii sociale și politice oficiale, în vederea instaurării unui nou regim politic”. Păi acum avem deja aşa ceva, se prefigurează un nou regim politic Dictaorial şi Totalitar, total diferit de cel Democratic pe care îl aşteptăm cu toţii încă din 1947….!!! Mai putem vorbi de pluralism politic atâta timp cât există deja o dictatură Parlamentară…??? Mai putem vorbi de separaţia puterilor în Stat, atât timp cât toate instituţiile Statului sunt subordonate politic, unui partid unic, unui sistem de tip mafiot unde tot ce contează este doar puterea absolută, politică şi financiară….??? Iar Subminarea economiei naționale (cf. Dex) „infracțiune care constă în fapta unei persoane (sau a unui grup de persoane, ex. Partidele Politice) care împiedică, prin diferite mijloace, desfășurarea activității normale a economiei naționale, aducând grave prejudicii acesteia”. Pentru exemplificare, cedarea tuturor contractelor de exploatare şi de vânzare a tuturor surselor şi resurselor energetice ale tării, unor alte state în defavoarea României (Petrol, Gaze, Aur, Energie, Telecomunicaţii, Păduri şi Pământuri….etc,etc)…!!!

Acum se pune următoare întrebare esenţială: Ce a întreprins SRI-ul pentru a contracara aceste infracţiuni, aceste acţiuni de sabotare, tot mai agresive asupra Statului de drept, încă din anii ’90 …???!!!! Nimic!! Nimic concret!

Ceva totuşi au făcut, au emis note informative care s-au pierdut prin sertarele unor birouri de politruci… Însă nu au intervenit… Ştiu, mi se va reproşa acum că nu sunt realist…!! Oare…??? „Păi, aşa e legea”…!!! Aşa o fi, însă Legislativul tocmai a produs subminarea Statului de drept prin emiterea intenţionat defectuoasă unor legi de importanţă Naţională şi care de fapt au blocat buna funcţionare a instituţiilor…!!! Şi, cele câteva dosare ale unor politicieni, trimise către DNA şi/sau DIICOT sunt acum pe punctul de a fi închise, pentru că, acelaşi Legislativ şi-a permis cu de la sine putere să modifice acte normative/legislative, Codul penal, etc, astfel încât marii trădători de ţară să aibă câştig de cauză… Deci mă repet, avem un Legislativ şi un Executiv care prin acţiunile lor Subminează Economia Naţională, Ordinea socială şi Statul de drept….!!!

De ce mai funcţionează aceste entităţi…???!!! În alte State există mecanisme democratice legale şi institutii, prin care asemenea entităţi, populate de funcţionari publici corupţi sunt condamnaţi pe viaţă, iar instituţiile sunt dizolvate, pentru a fi reluată procedura de restabilirea ordinii sociale şi a Statului de drept… În alte State…!!!

Aşa se face că suntem acum sclavii acestui Infern Roşu, care şi-a atins apogeul, transformând Statul prin toate instituţiile sale, într-o anexă a Cartelurilor Partidelor politice, într-o enclavă a mafiei politice…!!! Cum scăpăm de acest Infern…??? Evadarea nu este soluţia cea mai bună. Aici sunt părinţii, familiile şi copii noştri! Oriunde ne-am duce, în această lume, ne vom întoarce acasă în cele din urmă, iar aici vom da piept cu iadul politico-mafiot….!!!

Evadarea din Infern, ar fi egală cu o dezertare din marea armată naţională, armată pe care ar trebui s-o susţinem şi s-o îmbunătăţim, astfel încât să curăţim acest Infern Roşu, de toate aceste putregaiuri ce ne-a ruinat ţara…!!!

Intebare: Suntem în stare să facem acest lucru??? Avem curajul să ne unim forţele şi să reluăm ‘’lupta’’ contra trădătorilor ţări???!!!! Sau doar evadăm temporar, pentru a ne reîntoarce în ţară să alimentăm în continuare puşculiţa de partid…???!!!

13 iunie 2017


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns