Comunicat: Marșul comemorativ din 13 iunie

Marți,13 iunie, ora 19:00, va avea loc, în București, pe traseul Piața Revoluției – Piața Universității, un marș în memoria acelora pe care, în 1990, sistemul i-a etichetat drept „golani”.

Același sistem, alcătuit din urmașii comuniștilor, care se află acum la conducerea țării, în partide și instituții de forță, aplică în prezent aceeași rețetă – denigrarea și etichetarea apărătorilor Libertății drept „conspiraționiști”, „antivacciniști”, „putiniști”, etc.

În anii ’90, studențimea a reprezentat o autentică forță anticomunistă. În 30 de ani, universitățile au devenit promotoare ale neomarxismului globalist și ale unui agresiv antinaționalism care-și concentrează atacurile asupra familiei, tradițiilor, suveranității naționale și libertăților cetățenești, precum și asupra școlii, care este treptat transformată într-un spațiu al propagandei LGBT.

În acest moment, este nevoie de acțiune radicală din partea societății civile, deoarece războiul se poartă în primul rând pentru mințile și sufletele copiilor noștri.

Toți cei care înțeleg pericolul în care ne aflăm, ca neam și ca țară, sunt așteptați marți, în Piața Revoluției, nu doar pentru a comemora, ci și pentru a semnala că societatea civilă este vie și se va opune răului care ni se pregătește.

Organizatori: N.O.I. (Neam Onoare Identitate), H&P (Honor et Patria), Camarazii, Legitimă Apărare și Starea de Libertate.

Sursa: site-ul A.P.


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns