Cetățenii unguri se opun planului Comisiei Europene de a înființa centre de migrație și ghetouri de migranți

Budapesta 2007

Nu numai Guvernul maghiar s-a opus planului Comisiei Europene de a înființa de opt ani mari centre de migrație și ghetouri de migranți cu o voință politică foarte puternică. Poporul maghiar s-a opus și el, a declarat ministrul maghiar, Zoltán Kovács, duminică, la Radio Național Kossuth, informează Rmx.news.

O consultare națională maghiară, un referendum și o modificare constituțională au arătat destul de clar ce dorește poporul maghiar, iar politica actuală de relocare forțată a migranților a UE este în totală contradicție cu sistemul constituțional maghiar.

Zoltán Kovács a fost întrebat despre faptul că Comisia Europeană nu dorește să oprească migrația, ci să o stimuleze. Un nou termen, „ghetou de migranți”, a apărut: ar exista tabere de mărimea unui oraș undeva la granița de sud a Ungariei. UE propune ca Ungaria să aibă grijă de migranții din aceste tabere până când cererile lor de azil sunt evaluate; chiar dacă evaluarea lor nu este finalizată în 12 săptămâni, ar trebui să li se permită să rămână în tabere. Integral pe: R3Media


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns