Activități în timpul vacanței: idei și tips

SOPS

Dragi părinți,

🔆🐦 Ce povești le mai citiți copiilor? Ce activități faceți cu ei în timpul vacanței? Dacă aveți nevoie de idei, vă puteți inspira de AICI. Descoperiți clipul: Hai la povești: „Pițigoiul” de Veronica Iani și Eliza-Maria Cloțea. Clipul cuprinde: idei pentru introducerea în poveste, sugestii pentru a citi cu tact o poveste, activități de final și alte modalități de a petrece un timp distractiv alături de cei mici. 

🏞👉Și pentru că în perioada vacanțelor, copiii și adolescenții pleacă în tabere sau petrec mai mult timp cu prietenii, vă supunem atenției un articol despre expunerea la pornografie și despre abuzurile sexuale asupra minorilor. Articolul poate fi găsit AICI.

⛪️🤍Atelierele SOPS au ajuns și în acest an în tabăra „Aproape de Bucium”, Ediția a III-a, organizată la Mănăstirea Bucium din Iași. Georgiana Nistor și Iuliana Pîrvu – colaboratoare ale proiectului nostru- le-au citit copiilor povestea „Harold și creionul mov” scrisă de Crockett Johnson. Câteva frânturi din atmosfera taberei puteți vedea în instantaneele de AICI.

Cu drag,
Echipa SOPS

Sursa: Buletinul ,,Spune-mi o poveste pentru suflet”


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns