Hai la RUN FOR LIFE și faci o faptă bună (R)

lifecall.ro

Un stil de viață sănătos… Te trezești dimineața spunându-ți ,,azi voi face sport?” Dar apoi apar tot felul de lucruri mai urgente și amâni?

Vino cu mine la crosul RUN FOR LIFE, să dăm împreună startul unui stil de viață sănătos. Oricine se poate înscrie, nu trebuie să fii atlet de performanță.

Câștigi și prin simpla participare: câștigi prieteni noi alături de tine, câștigi încredere de sine atingând noi limite, câștigi o stare de bine știind că ajuți femei însărcinate aflate la nevoie și copilașii lor.
Mai mult decât atât câștigătorii fiecărei curse, pe fiecare categorie, vor fi recompensați cu premii substanțiale.

EARLY BOOKING – 31 august

Dacă tot nu te-am convins, îți prezint mai în detaliu 7 motive pentru a te înscrie:

1. Dăruiești viață

Iubești viața și ne ajuți să o susținem ÎMPREUNĂ. Dăruind viața, dobândești bucuria ei – bucuria zâmbetului de încântare și uimire al unor noi oameni care vin pe lume și descoperă, la rândul lor, minunea de a fi viu și nenumăratele posibilități pe care ni le oferă viața. Înscrie-te la crosul RUN FOR LIFE – obții bucuria de a alerga, prin fiecare pas vei susține o cauză nobilă și de a petrece o zi alături de oameni frumoși care iubesc Viața.

2. Te antrenezi

Să începi un nou antrenament nu este niciodată ușor, iar cum zilele devin tot mai aglomerate, îți poate lipsi motivația pentru a prioritiza timpul dedicat sportului. Înscrierea ta la evenimentul caritabil RUN FOR LIFE îți oferă timpul, așteptările și motivația pentru a te antrena.

3. Îndeplinești obiective personale

Ți-ai propus ca în 2023 să ai un stil de viață mai sănătos, să faci sport și fapte bune? Poți începe o rutină pentru a-ți îndeplini toate aceste obiective: vino la linia de Start a crosului RUN FOR LIFE. Alege o competiție, care să ți se potrivească, între 3-10 Km sau alege o competiție potrivită inclusiv pentru copiii de +5 ani, astfel încât să petreci și timp cu familia. Faci mișcare, primești fructe, apă, te revitalizezi, iar biletul de participare va fi donat pentru a salva vieți.

4. Faci cunoștință cu o comunitate de oameni buni

Vino la crosul RUN FOR LIFE și vei întâlni o întreagă comunitate de oameni cu suflet mare, reunită prin dorința de a avea un stil de viață sănătos și de a face fapte bune. Participând la cros este ca și cum ai alerga cu și pentru familia ta extinsă. Există un sentiment sincer de camaraderie atunci când oamenii se unesc pentru a susține o cauză. Familia, prietenii tăi sau suporterii noștri vor fi lângă tine să te încurajeze și să te motiveze să ajungi la linia de sosire.

5. Primești la schimb amintiri și premii

Conținutul kitului de participare te va înviora în ziua evenimentului, medalia, diploma și galeria de poze îți vor rămâne ca amintire a unei zile de neuitat, iar tricoul îl vei purta cu mândria de a face parte din comunitatea celor care susțin Viața. Și, de ce nu, vei pleca acasă, și cu unul din premiile de invidiat, oferite de sponsorii noștri. Ne ajuți să ne împlinim misiunea și te bucuri de micul nostru dar!

6. Vei fi un model pentru cei din jur

Participând la evenimentul RUN FOR LIFE ne ajuți atât la strângerea de fonduri pentru mămicile și copiii pe care îi avem în grijă, cât și pentru a spune lumii despre misiune noastră. Hai să le arătăm tuturor că vrem să trăim într-o lume mai bună, fii un model! Încurajează-i și pe alții să ALERGE pentru VIAȚĂ.

7. Creezi noi conexiuni

Oamenii care participă constant la o cursă caritabilă sunt prietenoși, obișnuiți să ofere ajutor celor aflați la nevoie. Vino și tu la a doua ediție a crosului pe care îl organizăm, este un mod minunat de a cunoaște oameni noi, de a stabili noi conexiuni și de a-ți face noi prieteni. Aveți deja ceva în comun – vă pasă de cauza LifeCall!

EARLY BOOKING – minim 40% reducere până pe 31 august!

Alege una din cele 5 curse aici.

Te aștept!

🗓 Când? 7 octombrie 2023

📍 Unde? În jurul Arenei Naționale, București


Dacă din binecuvântate pricini nu ai posibilitatea să participi pe 7 octombrie la RUN FOR LIFE, poţi ajuta şi de la distanţă:

Donează pentru VIAȚĂ AZI!

📲 Trimite un SMS la 8845 cu textul FEMEIE și donează 2 Euro/ lună.

🙏sau donează orice sumă de bani în oricare dintre conturile Asociației Life Call

💳  LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

💳EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

💳USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

De asemenea, poți dona rapid în deplină siguranță, cu cardul, pe site-ul Life Call:

DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ

Până acum, în urma consilierii și ajutorului acordat,

18 femei au ales viața pentru copilașul lor.

Îți mulțumesc pentru ajutorul acordat până acum!


Dacă te-am convins, eu zic să îți iei echipamentul și să te apuci de astăzi să te antrenezi. Avem early booking până in 31 August – așa că nu uita să te înscrii.

Mulțumesc că alegi să alergi pentru viață.

Adelina Fronea
Președinte Life Call

Notă: prelucrare după buletinul informativ LifeCall


Pentru o presă întru adevăr, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo.

Lasă un răspuns