Ascultați de cineva care vorbea cu satana: Halloween e o idee proastă

Foto: chilieathonita.ro

Ascultați un cuvânt fără menajamente de la un fost mare și celebru vrăjitor – John Ramirez – care ne vorbește pe față despre ce înseamnă Halloween și lucrurile conexe cu acesta.

Vizionare plăcută! (după clip aveți podcast-ul și transcript-ul)

(…) De la cineva care vorbea cu diavolul: Halloween-ul este o idee proastă

— Ar trebui creștinii să sărbătorească Halloween-ul? Unii cred că poate fi ca și alte sărbători, dar un fost satanist care acum este pastor spune: NU, creștinii nu ar trebui să sărbătorească! L-am prins recent pe John Ramirez și a avut un avertisment puternic pentru credincioși…

Istoricul lui John Ramirez

– Spune-ne puțin despre cum ai fost în relație cu satanismul și închinarea la diavol?

— Cu 25 de ani în urmă, un băiat de 8 ani de la biserica demonilor m-a învățat, fiind antrenat de închinarea diavolului de rang înalt la vrăjitori și vrăjitoare spirituale, transformându-mă, învățându-mă cum să preiau teritoriul, să cer contracte și tărâmuri demonice, cârmuitori de demoni, primul și al doilea cer… Am fost antrenat până la vârsta de 35 de ani, mi-am vândut sufletul diavolului, m-am căsătorit de Halloween, (am avut o nuntă demonică), mi-am botezat (închinat) fiica părții întunecate la 11 ani… Deci asta a fost toată viața mea, adică am respirat, am mâncat, am dormit vrăjitorie. Mi s-a cerut să-mi proiectez corpul la nivel regional, a trebuit să arunc blestem pe regiune pentru că dacă pot blestema regiunea, pot captura oamenii.

— Știind de unde vii și ce făceai, ești destul de descurajat că vezi creștini sărbătorind Halloween-ul. De ce?

— Nu știu cum Îl poți înșela pe Dumnezeu, nu știu cum îl puteți înșela pe Domnul Iisus Hristos pentru că nu văd că Satana vine în Vinerea Mare să stea cu noi… Sărbătorind Halloween-ul, am avut o nuntă demonică, de ce ți-ai pune copiii tăi, familia ta, de ce ai pune scopul tău, destinul tău, de ce ți-ai pune toată eternitatea într-un altar demonic? (…) – integral pe chilieathonita.ro.


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns