ŞANDRAMAUA ŞOBOLANILOR ŞI TRĂDAREA NAŢIONALĂ

  Parlamentul României a devenit o Şandrama plină de Şobolani, iar extirparea lor a fost blocată de legi nelegitime dar şi de o mascaradă a unor Proteste Paşnice şi total ineficiente…!!!

Mafioţii securişti, plini de banii jefuiţi din Bugetul naţional, au recurs la Dezinformări şi Manipulări tactice, blocând orice tentativă de opoziţie activă, inclusiv prin introducerea de ‘’Spioni’’ securişti, deghizaţi în protestatari, producând o temporizare a protestelor, prin pasivitate şi inacţiune.

Aceasta este cea mai bună şi mai logică explicaţie la întrebarea retorică….: “De ce au fost atât de multe proteste, inactive şi mai ales ineficiente şi de ce Mafia politico-securista, a repurtat victorii după victorii iar cea mai recentă este şi acapararea şefiei CSM…???”

Prin urmare agitatorii manipulatori securişti, deghizaţi în protestatari, au reuşit să blocheze orice iniţiativă de acţiune reală, manipulând la maxim masa amorfă de manevră a cetăţenilor şi care s-au lăsat angrenati într-un joc murdar, devenid doar nişte marionete, ţinând de fapt drept paravan, Oligarhiei Mafiei politice asigurând astfel victoriile acestor Şobolani care ocupa ilegal şi ilegitim Parlamentul României…!!

În acest context, nu pot intelelege cum a fost posibil ca în momentul extrem de important pentru Ţară, când în Parlament se Masacrau Legile Justiţiei, marea masă amorfă a protestatrilor erau în faţa Parlamentului dar, surpriză….la fel de paşnici, de inactivi şi de ineficienţi, deşi se vedea clar că Mafia politico-securistă va câştiga…???!! Nu pot pricepe şi nu pot accepta, de ce nu s-a intervenit în nici un fel… un boicot, o “sabotare” a Parlamentului….??? Nimic…Nimic….!!!

Dragi romani, avem astăzi în faţa noastră un Parlament al României ilegal şi ilegitim. Constituţia României prevede foarte clar….”ARTICOLUL2(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ”
Prin urmare referendumul din 2009 trebuia expres pus în practică imediat şi deci Toate mandatele de după 2009 sunt nule, la fel şi toate adoptările legale după acestă dată sunt NULE, de fapt si de drept si trebuie abrogate….!!!

La fel şi acest Parlament al Trădării naţionale trebuie declarat Nul ;i nelegitim iar legile adoptate până în prezent să fie abrogate….!!!

Aşadar avem o situaţie de Lovitură de Stat fără echivoc, dată de această Oligarhie a Klanurilor de tip mafiot care au acaparat puterea politică şi au ocupat toate instituţiile Statului de drept, prin forţa unor legi nelegitime, iar noi cetăţenii avem obligaţia de a opri această situaţie prin orice mijloc, inclusiv prin forţă….!!!

Am devenit campionii inacţiunii şi pasivităţii. Să ai aproape un an de Proteste paşnice şi ineficiente, fără nici un rezultat palpabil şi să acţionezi în acelaşi mod şi în aceeaşi stare de inutilitate, asta denotă o complicitate cu mafioţii de la putere….Da! O complicitate pentru că prin inacţiunea noastră, am lăsat timp şi spaţiu de manevră pentru Teroarea Mafiei politice, le-am asigurat tot ce le trebuia pentru că aceştia să ne supună total şi să ne transforme în scalvii perfecţi….!!!

Este aproape inutil să mai reamintesc, că nu am acţionat deloc în 2017….şi că le-am dat mână liberă Trădătorilor de ţară. Ce ar fi trebuit să facem şi nu am fost în stare…..??!!!

-În primul rând trebuia să fim foarte activi, să tipărim afişe, postere şi fluturaşe cu toţi paralmetarii şi toţi aleşii locali şi naţionali cu nume prenume, cu funcţii deţinute, cu afaceri cu statul şi banii jefuiţi de aceştia, dar mai ales cu averile lor….trebuia să-i demascăm în fata naţiunii şi a lumii întregi….!!! Să le fi împânzit prin toată ţara şi prin toată Europa chiar…..!!!

-Apoi era necesar orice formă de Boicot al Parlamentului prin orice mijloc….Şi nu numai a Parlamentului….a Ministerelor….a Primăriilor şi a Consiliilor Judeţene… mergând chiar şi la unele ambasade şi instituţii ale UE, ONU, etc….!!!

-Trebuia intervenit cu orice altă formă de manifestare de luptă civică….Accesând site-uri ale unor organisme internaţional, UE…ONU…etc pentru a informa starea de incompatibilitate în care se afla Oligarhia crimei organizate din România, încă din 2009 şi cu prevedrile Constituiei, arătând şi informând şi cetăţeni din afară, ca în ţară este în derulare un Puci Politco-Mafiot….!!!

Dar!!! NIMIC din toate acestea şi multe alte acţiuni nu sau derulat în principal datorită manipulărilor agresive din partea Duşmanilor ţării, dar şi din cauza unor inacţiuni şi a unei pasivitatiti soră cu Laşitatea, iar acum situaţia o impune în mod imperativ chiar dacă a degenerat deja în totalitate….!!!

Este de-a dreptul inadmisibil să stai într-o stare de inacativitate şi pasivitate totală, în timp ce Trădătorii de ţară te jefuiesc pe tine, pe familia ta, pe copii copiilor tăi….Pentru că ceea ce au făcut şi fac în continuare va fi un adevărat dezastru pe termen mediu şi mai ales pe termen lung, dacă nu ne vom trezi odată la realitate….La adevărata realitate….!!!

Oare… ROMÂNIA ESTE ŢARA UNDE INDOLENŢA, PASIVITATEA, LIPSA DE CIVISM, NEPĂSAREA ŞI COMPLICITĂŢILE OFERITE DUŞMANULUI SUNT LA RANG DE LEGE…???!!!

7 ianuarie 2018


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns