NESIMŢIREA ŞI SFIDAREA STATULUI PARALEL…!!!

Foto: magazincritic.ro

  Ultimile zile avem parte de o campanie de ură atroce împotriva cetăţenilor şi al Naţiunii Romane chiar de către acel Stat Politic Paralel atât recunoscut cât şi invocat de elită puterii neocomuniste. Marea sfidare aruncată asupra poporului român ca şi o pecete, prin care ni se aduc acuzaţii, cum că noi cetăţenii suntem împotriva funcţionarii Statului Paralel creat de aceşti arnăuţi în slujba păpuşarilor externi cât şi a Mafiei securisto-comuniste…!!

Se încearcă din răsputeri învinovăţirea şi învrăjbirea populaţiei, provocând iluzia unui blocaj instituţional, culmea tocmai de către noi cei care nu avem nici o putere…de noi cei care contribuim cu bani la bugetul public şi le alimentăm afacerile şi conturile lor personale…!!!

Prin urmare noi suntem vinovaţii…???!! Noua să ni se reproşeze că am ruinat ţara…??!!! Adevărat, singura noastră vină este că i-am votat şi i-am lăsat să-şi facă de cap şi să-şi emită legi cu dedicaţie….Noi am lăsat duşmanul să ne intre în ‘’casa’’ şi să ne jefuiască pentru că mai apoi să iasă în stradă şi să urle în gura mare că a fost jefuit…!!!

Da!!! Noi suntem vinovaţi pentru că indivizi ca Dragnea şi Tariceanu au fost lăsaţi în funcţii politice ani la rândul… Că au furat şi jefuit ţara şi pe noi toţi de miliarde de euro şi dolari… Noi suntem vinovaţi pentru că zeci şi sute de politruci au acţionat la fel devalizând bugetul naţional şi local şi ruinând ţara….!! Noi suntem vinovaţi că se defrişează pădurile deşi nu avem nici o putere legitima să oprim asta…?? Noi suntem vinovaţi pentru haosul din sistemul de educaţie… de sănătate şi pentru haosul fiscal “revoluţionat” de către mafia politică….?? Noi suntem vinovaţi pentru devalorizarea leului..?? Cu toate că cei care au lucrat în Diaspora au adus în ţara 2,5 miliarde de euro la nivelul lui 2016… ceea ce se ştie oficial… dar neoficial, suma este şi mai mare… Noi suntem vinovaţii fără vină… Tot aşa cum în Decembrie ’89 ne-am împuşcat singuri noi între noi…!!!

Este simplu şi mai ales comod, inventarea unui Duşman de clasă… O manipulare fără margini a societăţii şi o intoxicare informativă… Pentru a vizulaiza dezastrul trebuie să vedem cum un oficial al Statului Paralel, al Statului Politic instituţional şi mafiotizat şi politizat la maxim având puterea legislativă şi executivă în mână, iese la rampă şi îşi informează susţinatoriii cum că, acele instituţii subordonate lor, sunt blocate tocmai de faptul că magistraţii anchetează hoţii şi infractorii din aceste instituţii… Ori??!! Ce vină au pasagerii din maşină pentru că şoferul este beat sau a încălcat legea…??? Nici una…!!! Sau ce vina poate avea poliţistul de la rutieră pentru asta…???!! Nici una!!! Este simplu, şoferul trebuie sancţionat şi înlocuit iar maşina cu pasagerii plătitori de bilete să meargă în siguranţă până la capăt….!!! Prin urmare ni se aruncă iarăşi praf în ochi, oare a câta oară, ca dintr-o dată Statul instituţional, politizat şi mafiotizat la maxim, condus de Dragnea şi Tariceanu, deci condus Haotic şi prost, are un duşman şi un vinovat principal pentru toate jafurile produse… : DNA-ul, Preşedintele Ţări şi noi protestatrii, respectiv noi cetăţenii…!!!

Să vedem şi să demontăm piesă cu piesă afimaţiile mogulior de la puterea Statului Politic Paralel…!!! Care sunt instituţiile care au forţa de decizie şi de execuţie în Ţară…??? Parlamentul şi Guvernul… Parlamentul emite legi iar Guvernul le executa şi uneori chiar îşi emit singuri Hotărâri şi Ordonanţe de Guvern… Cine execută toate acestea…???!!! Toate instituţiile Statului care sunt subordonate Guvernului şi chiar Parlamentului… Aşadar toate ministrele patronează şi execută ceea ce vor politrucii de la putere, prin funcţionarii politici numiţi în funcţii de către Guvern cu acceptul Parlamentului…!!! Deci să recapitulăm… Tot ce mişcă în acestă ţară este sub coordonarea Guvernului şi Parlamentului… Cine conduce Parlamentul şi Guvernul..??? Păi tocmai cei care ţipă azi că avem un Stat paralel, respectiv Dragnea şi Tariceanu, care văd că au dat-o în bară cu toate reformele şi că de fapt ţara şi toţi cetăţenii o duc din ce în ce mai rău, au inventat un duşman de clasă….!!! Au inventat un responsabil pentru jafurile şi dezastrul produs. Şi tot Ei, sfidează legile şi bunul simţ al normalităţi, încercând să se ascundă şi să fugă practic, de mâna justiţiei, cu toate că se bat mereu ca cărămida în piept ca sunt pentru ţară şi că nu sunt vinovaţi….!!! Tocmai aici e problema, am mai spus şi mă repet… orice suspect şi care beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, în comiterea unei infracţiuni, trebuie să plece din acea funcţie şi se pună la dispoziţia organelor de anchetă în vedere stabilirii vinovăţiei sau nevinovăţiei sale. Şi nu cum se procedează azi în România unde infractorul bănuit doar, se foloseşte în continuare de acea funcţie pentru a se apăra, folosindu-se în aceleşi timp de toate pârghiile funcţiei şi puterii sale pentru asta….!!! Odată ce un individ este supect într-o infracţiune, atunci acesta trebuie să părăsescă orice funcţie şi să se pună la dispoziţia organelor de anchetă, până la stabilirea vinovăţiei sau nevinovăţiei sale. Pentru că prin definiţie a fi suspect, înseamnă că o persoană este „bănuită, care dă de bănuit; care inspiră neîncredere, de care trebuie să te ferești; dubios, îndoielnic.” Şi atunci cum să ai încredere să mai laşi în funcţie un fucţionar public şi /sau o persoane cu funcţii în Stat, când acesta este bănuit că fiind infractor…???!!! Iar legea penală, pedepseşte şi intenţia de a produce o faptă penală….!!!

Ce puteri are DNA-ul…??? Practic are puteri extreme de limitate. DNA trebuie să fie neutru şi să aplice legea, anchetând cazurile de corupţie făcute de către funcţionarii politici în funcţii publice….Deci suspectaţi că au comis infracţiuni şi care ar trebui să-şi dea demisia şi să se pună la dispoziţia magistraţilor….!!! Apoi Preşedintele Ţării… Ce puteri are comform legii….Nici una…Practic şi teoretic Preşedintele nu poate face nici un demers legal în a perturba funcţionarea Guvernului şi Parlamentului. Preşedintele este un mediator între forţele Politice din Parlament şi Guvern pe de-o parte şi pe de altă parte faţă de Cetăţenii Ţării. Preşedintele are datoria şi obligaţia să atenţioneze Instituţiile de forţă din ţară, respectiv Parlamentul şi Guvernul, dacă acestea ignora solicitările cetăţenilor dar şi dacă aceste instituţii provoacă haos şi derapaje de la legitimitatea aplicării unor legi şi de la normele democratice ale Statului de drept, care afectează cetăţenii de rând cât şi buna funcţionare a instituţiilor Statului…!!! Cât despre noi Cetăţenii, suntem ultimii în acesta lista, dara suntem şi primii care avem drepturi şi libertăţi pe care autorităţile statului, respectiv Guvernul şi Parlamentul, nu trebuie să ni le încalce, mai mult toate cerinţele cetăţenilor trebuiesc analizate şi soluţionate şi nu cum se procedează azi când suntem pur şi simplu sfidaţi cu aroganţa şi dispreţ…!!!

Dacă, acest tip de Stat Politic Paralel îşi depăşeşte atribuţiile pentru care a fost investit şi mai mult, devine duşmanul Naţiunii şi propriilor cetăţeni acţionând pentru demolarea legilor şi a ordinii de drept şi pentru jefuirea averilor naţionale, are legitimitate să mai Guverneze această ţară…????!! Iar dacă nu, Naţiunea are toate atuurile pentru a dizolva acest sistem politico-mafiot reprezentat de Statul Politic Paralel de azi şi trebuie şi poate să acţioneze pentru restabilirea Autorităţii Statului de drept, în vederea Apărării Naţionale…???!!! Da, desigur!!! Noi avem obligaţia de a restabili Autoritatea Statului de drept şi de a pedepsi pe aceşti trădători de ţară şi de neam…!!!

Prin urmare noi cetăţenii, avem dreptul şi obligaţia, stipulate chiar prin Constituţia României, de a apăra ţara de duşmani… Care duşmani se afla chiar în aparatul politic de Stat…!!! În acel Stat Paralel…!!!

Când şi cum vom acţiona trebuie doar noi să ne stabilim asta cu certitudine, să facem tot posibilul să ne apărăm Ţara de acest sistem Politic Paralel Devastator. Naţiunea se poate apăra prin fapte şi nu prin vorbe….!!!

21 noiembrie 2017


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns