Foto: magazincritic.ro

    Este din ce în ce mai elocvent faptul că, noi cetăţenii, am rămas singuri împotriva unui sistem politic de tip infracţional şi care nu ne doreşte binele şi bunăstarea noastră a tuturor ci mai degrabă nimicirea şi distrugerea naţiunii române…!!!

   Toate instituţiile de forţă din Statul de drept de astăzi sunt subordonate politic şi nu răspund decât la comenzi politice şi nu la cele privind respectul legii şi al ordinii în statul de drept. Acestea sunt faptele pe care deja le ştim… Poliţia, Jandarmeria, SRI-ul, precum şi instituţiile de anchetă şi de justiţie au şefi politici, iar cele care încă nu au aşa ceva, Guvernarea PSD de acum, va modifica legislaţia în aşa măsură încât cu toţii să răspundă la apelul unui lider politic…!!!

Dizolvarea şi disoluţia acestor instituţii cât şi rolul acestora a fost atent programată încă din anii ’90, când după preluarea puterii statului de către mai marii şefi din securitate şi de către eşaloanele 2 şi 3 ale PCR, au conceput o tactică de a Submina Autoritatea Statului de drept. La început au redus la tăcere marile Sindicate, prin coruprerea şi mituirea unor lideri vocali din sindicat. Apoi au desfiinţat Armata Naţională, reducând drastic numărul de unităţi şi tehnică, au aurmat apoi politizarea şi mafiotizarea la maxim a tuturor instituţiilor de stat, în aşa fel încât toate acum răspund la comandă politcă. Aşadar am ajuns astăzi într-un Stat unde nu mai există pluralism politic decât pe hârtie, unde nu există echilibrul puterilor în Stat, unde nu există separarea puterilor în Stat, dar unde există o Dictatură politică Parlamentară şi o Guvernare la fel, asigurată doar de un singur partid politic. Într-un Stat unde nu ai Sindicate, nu există Aramata Naţională, iar interzicera armelor de apărare în rândul populaţie a fost tot un motiv în plus pentru că, tot făcători de legi au ştiut cum să-şi asigure spatele…ai acum dintr-odată imaginea unei populaţii îngenunchiate total…Cine să se împotrivească şi cum??? Nu există Opoziţie Civică şi nici politică!!!

  Prin urmare, nu ne rămâne să constatăm decât ca instituţiile statului nu ne mai poate apăra şi nici garanta siguranţa noastră şi a famililor noastre şi drept urmare suntem obligaţi să acţionăm pe cont propriu pentru a ne face dreptate şi pentru a ne apăra proprietatea şi familiile noastre…!! Suntem obligaţi să fim proprii noştri justiţiari, să ne asigurăm noi singuri siguranţa familiei şi a proprietăţii aşa cum credem de cuviinţă şi cu forţe proprii.!!

  În aceeaşi măsură trebuie să acţionăm şi pentru a lupta la propriu împotriva acestui sistem politic devastator….Cum..?? Simplu, fiecare dintre noi să se considere Om de bază în oştirea ţării şi să acţioneze individual pentru a boicota/sabota sistemul mafiot de la conducerea ţări să fim noi “eroii necunoscuţi”…Nu trebuie să mai aşteptăm pe nimeni şi nimic de la nimeni…pentru că suntem atât de dezbinaţi şi de demoralizaţi încât este foarte clar că nu vom mai avea sorţi de izbândă de a ne uni şi forma o Opoziţie Civică la scară naţională…asta s-a şi urmărit de către mafia politică….Dezbină şi Supune…!!!

Prin urmare trebuie să acţionăm individual…. Pentru asta am să mă repet iar şi iar… Există, acum metode şi tactici de luptă antisitem din ce în ce mai rafinate, mai sofisticate şi mai diverse, însă trebuie să avem o opoziţie organizată şi un lider… Nu însă aşa cum acţionăm acum… A te bate cu cineva nu însemna neapărat a folosi forţa fizică… A „lupta” pe un sistem informatic… a compromite nişte licitaţii trucate cu statul, ale unor interlopi afacerisiti… A „Lupta” mediatic… A „lupta” subversiv… A lupta, a boicota şi sabota un sistem o entitate…etc!!!! Şi în general a „lupta” mai înseamnă a combate, a te împotrivi pentru a înlătura o situaţie ori un duşman… Ori, protestele paşnice sunt total împotriva acestor înţelesuri…!!!

Prin această tactică vom putea noi toţi să contribuim la prăbuşirea sistemului…din interior… Fără compromisuri şi foarte discret… simplu. Nu trebuie să mai asteptam un “Lider” care să ne conducă, ci acţionând chiar noi, eu, tu oricare dintre noi…!!!

Poţi confecţiona/ tipări 1000 de manifeste, afişe, postere şi-sau fluturaşe cu toţi paralmetarii şi toţi aleşii locali şi naţionali cu nume prenume, cu funcţii deţinute, cu afaceri cu statul şi banii jefuiţi de aceştia, dar mai ales cu averile lor…??? Atunci chiar trebuie s-o faci… E simplu, economic şi foarte eficient… La fel şi împrăştierea lor… îţi trebuie doar imaginaţie şi un pic de curaj…!!!! Nu trebuie să ne mai lamentam atât pe Fb şi să tot cerem una şi alta, nu ştiu cărei instituţii… o facem şi gata… atunci vor şti şi Ei cei care acum de fapt ne împing la asemenea gesturi… că poporul se răzvrăteşte..!!!

  Putem să punem în practică o formă de Boicot al Parlamentului prin orice mijloc….??? Atunci chiar s-o facem… Şi nu numai al Parlamentului… al Ministerelor… al Primăriilor şi al Consiliilor Judeţene… mergând chiar şi la unele ambasade şi instituţii ale UE, ONU, etc….!!! Dacă aceste sistem Politico-mafiot ne împinge la asemenea acţiuni atunci chiar să trecem şi să acţionăm… Este ultima noastră şansa de a mai salva Ţara şi Naţiunea din Ghearele acestei Caracatiţe Mafiote… şi atunci nimeni nu ne va mai condamna şi abia atunci ni se vor alătura milioane de cetăţeni din Europa şi din întreaga lume….!!! Este Datoria fiecăruia dintre noi să acţionăm aşa, avem şi Constituţia de partea noastră… ARTICOLUL 55 (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România… Atunci s-o apărăm, fiecare dintre noi aşa cum putem… Nu mai avem cale de întors…!!!!

  Pentru că… Acum preţul plătit pentru pasivitatea şi inacţiunea noastră este extrem de mare şi va rămâne ca şi datorie de plătit şi celor de după noi. Ori, eu mă gândesc, că nu avem acest drept de a lăsa moştenire copiilor noştri, să plătescă şi ei ceea ce noi nu am fost în stare să lichidăm…!!!

  Acest articol nu este nici pe departe un îndemn, nici o instigare la folosirea forţei şi/sau la eludare legilor. Acest articol se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru noi cetăţenii fără spate politic şi fără apărare, o chemare la vigilenţă sporită în a ne proteja proprietăţile, familiile şi ţara, în faţa unor interlopi care, comform legislaţiei actuale au liber prin lege la jafuri, la crimă şi la ruinarea Ţării….!!!!

11 iulie 2018


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns