Dr. Psihiatru- Neurolog Criminolog, Gabriel Filip: ”FIECARE MASĂ PE CARE O MÂNCĂM ARE IMPORTANȚĂ FIIND ATÂT CREATOARE DE SÂNGE CÂT ȘI DE ETICĂ”

Munții Făgărași

Articol de Dr. Psihiatru- Neurolog  Criminolog, Gabriel Filip, Ashdod, Israel

Dr. psihiatru-neurolog criminolog Gabriel Filip

  Consumând circa 42.000 de mese în cursul vieții, nu este normal să ne gândim că acestea au anumite influențe asupra organismului uman? „Muculess Diet Healing System” (Sistemul de însănătoșire prin dietă fără mucus). Stilul de viață de a mânca sănătos, în mod natural, stă la baza formării sângelui de calitate, care la rândul său reprezintă fluviul vital ce alimentează cele 100.000 miliarde de celule ale corpului nostru. Ca să nu mai vorbim apoi de ceea ce se întamplă la nivelul captării spirituale.

*DELICTUL ŞI OCULTAREA CADAVRELOR*

Dacă americanul obișnuit, în decursul vieții sale, îngroapă 21.000 de animale în intestinele sale, nu trebuie să ne mirăm apoi dacă aflăm că USA este țara cu cea mai mare rată al bolnavilor de DIABET, CARDIOPATIE și CANCER din lume. Fără să mai socotim că 21.000 de animale sacrificate înseamnă un delict brutal și ocultare de cadavre, care ar implica un caz penal, precum și o încărcătură pe care nu aș ezita s-o definesc cutremurătoare.

*AI VENIT POATE SĂ MĂ ARESTEZI *?

Cu câteva zile în urmă, la sfârșitul unei conferințe pe care am avut-o la Ierusalim, a urcat pe scenă un domn în uniformă.

„ – Bună ziua, domnule Doctor!

– „Bună ziua…zic. Ați venit să mă arestați? (El surâse). Nu. Din contră. Am venit tocmai din Beer Șheva special pentru a vă mulțumi din inimă în numele meu și al familiei mele pentru beneficiile pe care le-am avut urmând sfaturile dvs. Am ținut mult să vin la această conferință să vă îmbrațișez. L-am Îmbrățișat. Apoi plecase dar tot cu capul uitându-se după mine. Am Știut..!!! Ceva uman s-a deschis în sufletele lor. ”

*SĂ APERI SĂNĂTATEA ÎNSEAMNĂ ÎN MOD INEVITABIL SĂ FII SUBVERSIV*

Să îndrăznești de-a lansa un apel în favoarea animalelor în lanțuri, în favoarea prietenilor condamnați pe viață în așteptarea unei execuții barbare și a unei vieți de martir, înseamnă să te pui de-a curmezișul în fața unui regim oprimant și iresponsabil care face ca lumea să cadă tot mai jos pe scara valorilor etice, culturale, morale și ale sănătății.

*PRIETENII ANIMALELOR  SAU BĂUTORII SÂNGELUI LOR*?

Această reuniune, chiar dacă are loc într-un perfect cadru legal și instituțional este asemănătoare (ca și altele de acest fel) cu o întrunire a unei societați secrete de revoluționari ce pledează împotriva unui sistem care ne vrea pe toți bolnavi, cinici și insensibili, toți mâncători supuși și naivi de hoituri. Suntem, DA sau NU, într-o relație pașnică cu celelalte ființe vii de pe această planetă? Sau suntem avizi vampiri ce le sugem sângele?  Îmi place să mă folosesc de metafore mai mereu……

*NICI O ȘCOALĂ NU TE POATE EDUCA CUM O POATE FACE  UN ABATOR*

Înainte să-mi răspundeți, vă rog doar să vă duceți să vizitați măcar un singur abator, un loc de moarte și de execuție. Să vedeți creaturi paralizate de frică și pline de adrenalină. Pui de animale terifiați de moarte, în fața ucigașilor lor înarmați cu cuțite. Nu faceți însă greșeala de a blama măcelarii și călăii executanți. Ei doar își îndeplinesc această oribilă muncă pentru a supraviețui.

*ADEVĂRATUL CĂLĂU ESTE CONSUMATORUL*

Adevarații ucigași (carnivori) sunt persoane liniștite, civilizate și de nebănuit. Femeile care umplu frigiderul lor cu provizii de salam și bucăți de carne cadaverică, transformând propriul frigider într-o morgă cu dovezile delictului. Știu prea bine că pentru mulți dintre voi conferințele de acest tip sunt doar simple întâlniri informative, de aceea nu voi pune carul înaintea boilor și nu voi distribui în mod forțat legitimații sau carnete de revoluționari sau vegetarieni nimănui.  Respect pe fiecare din voi, oricare iar fi profesia, ideologia, oricare ar fi mâncarea sa cotidiană, chiar dacă mai fac unele glume colorate și picante.

*SUNTEM FRUCTIVORI, VEGETARIENI ȘI CRUDIȘTI, AȘA AM FOST PROIECTAȚI  ȘI CREAȚI*

Țin să menționez că ființa umană este dotată cu corp, minte și suflet excesiv fructivore, și că suntem cu toții legați printr-un indisolubil cordon ombilical cu creaturile din alte specii care ne însoțesc în această călătorie temporară și terestră care se numește ”VIAȚA”.  Aceasta este esența problemei. Nu mă consider deloc mai bun ca voi. În cel mai bun caz sunt mult mai bine informat decât voi în ceea ce privește acest subiect.

*ZECE ADEVĂRURI CONVINGĂTOARE ȘI NEGREȘITE*

Avem de partea noastră 10 adevăruri convingătoare și inechivocabile care „rod” corpul și mintea oamenilor importanți, 10 dovezi autentice care aduc coșmaruri și somn agitat unei mari contrapărți care, pe cât e de puternică în sectorul comercial, în mediile de informare și coercitive, pe atât este de slabă și dezechilibrată în valorile sale și în ideologia sa. O contraparte care e reprezentată de nume importante ca : Cremonini – (Grupul Cremonini este unul din magnații din sectorul alimentar italian), Smithfield, McDonald’s, Pfizer, GlaxoSmithKline, Bayer, Rockefeller, Monsanto, Danone, Nestlè, Eridania , până și Vaticanul. O contraparte care face absolut tot ce-i stă în putință pentru a convinge lumea că: nu numai că este just, etic și indispensabil să se mențină abatoarele existente dar că este necesar să fie triplicat cât mai repede numărul lor și dimensiunile, simultan cu creșterea producției de medicamente, de intervenții chirurgicale și transplanturi.

(1)- PRIMUL ADEVĂR: SÂNGELE  ESTE  ALCALIN

Primul adevăr este că ființa umană are sângele alcalin (la fel cum sunt și fructele, cu pH-ul între 7,30 și 7,50) în timp ce felinele, crocodilii, șacalii, hienele, condorii, se situează sub punctul 7, la nivele evidente de aciditate. Acest subiect despre sânge este fundamental și pentru că este valabil pentru toți oamenii. Albi, negri, bărbați, femei, copii, adulți, sănătoși sau bolnavi, cu Rh-pozitiv sau negativ, Scorpioni sau Berbeci, vegani sau nu, toți suntem cu sângele alcalin, tipic consumatorilor de fructe.

(2)- AL DOILEA ADEVĂR : ABSENȚA TOTALĂ A ENZIMEI URICAZA ÎN CORPUL UMAN

Al doilea adevăr este că omului îi lipsește în mod absolut enzima uricază din organism și deci corpul său nu este în măsură să dezintegreze și să elimine imediat acidul uric (ce se formează în urma metabolizării proteinelor de origine animală) așa cum se întâmplă la animalele carnivore.  Să ne amintim că 1 kg de carne, albă, roșie sau de orice altă culoare, conține 28 de grame de acid uric, o enormitate, în timp ce peștii și crustaceele conțin cam 30 de grame. Dacă ne gândim că un pahar cu apă, transparentă și ușoară, pe care îl ingerăm, iese din corp doar parțial și nu fără dificultate, putem doar să ne imaginăm daunele și dezastrele pe care acidul uric, o otravă complet străină și de neutilizat pentru corpul omenesc, le poate crea organismului nostru.

(3)- AL TREILEA ADEVĂR: STOMACUL NOSTRU HIPOCLORHIDRIC  ESTE FRUCTARIAN

Al treilea adevăr este că oamenii au stomacul fructarian, având de 10 ori mai puțin acid clorhidric decât animalele carnivore, astfel că suntem în imposibilitatea de a demola membrana proteinelor pentru a le transforma în aminoacizi. Acest lucru înseamnă că fiecare fel de mâncare cu carne implică umplerea tubului gastro-intestinal cu reziduuri proteice nedigerate care, în mediul cald al intestinului, intră imediat în putrefacție, cauzând tipicele miasme fetide de șoarece mort în interiorul nostru, și care produc refluxurile gastroesofagiene și congestiile sanguine în diverse puncte  în oragnism .

(4)- AL PATRULEA ADEVĂR: INTESTINUL NOSTRU ESTE ÎN MOD DRAMATIC INADAPTABIL PROTEINELOR ANIMALE

Al patrulea adevăr este că oamenii au un intestin delicat, complex și susceptibil, de 10 ori mai lung decât cel al animalelor carnivore, cu o suprafață enormă ( 400-600 mp, echivalentul a două câmpuri de tenis) Un intestin spongios, peristaltic și reactiv (80% din sistemul imunitar se găsește în tractul intestinal, cu 150 „centrale” limfatice numite „plăci Peyer”). Complet opus față de intestinul unui animal carnivor, care este (notoriu) scurt, masiv, neted, acidificat și uricaziat.

(5)- AL CINCILEA ADEVĂR: LAPTELE UMAN ECHIVALEAZĂ CA FORMULĂ ȘI CONȚINUT CU SUCUL DE STRUGURI ȘI DE PORTOCALE ȘI NICIDECUM CU SÂNGELE

Al cincilea adevăr este că nou-născuții umani au la dispoziție un lapte matern transparent, dulce, cu minima valoare proteică și lipidică, și care este practic identic cu formula chimică a laptelui de migdale, a sucului de struguri, de portocale, și asemănător cu toate celelalte sucuri dulci de fructe proaspete. Laptele de vacă, de oaie și de capră au de 2-3 ori mai multe lipide și proteine decăt laptele uman. Laptele de câine este de 6 ori mai concentrat, cel de pisică de 7 ori, iar cel de șoarece de 10 ori. Fiecare tip de lapte este un optim aliment pentru micuțul din specia respectivă, așa cum a prevăzut Mama Natură, și trebuie ingerat totdeauna numai în limitele temporale prevăzute de aceasta din urmă (urmează înțărcarea) și nu consumul acestuia pe toată durata vieții.  (vedeți articolul Nocivitatea Laptelui)

(6)- AL ȘASELEA ADEVĂR : SISTEMUL IMUNITAR ESTE CRUDIST-VEGAN

Al șaselea adevăr este că oamenii au un sistem umanitar fructarian și acest fapt este confirmat de faptul că sistemul nostru imunitar reacționează la alimentele de origine animală. Atunci când ingerăm astfel de alimente se declanșează (așa cum au demonstrat experimentele lui Paul Kouchakoff, prezentate la prima Conferință Mondială de Microbiologie de la Paris în 1930, reconfirmate de elevii săi care au primit premiul Nobel pentru medicină în 1948) o teribilă, obositoare și debilitantă urgentă numită LEUCOCITOZĂ, când numărul leucocitelor cresc de la valoarea normală de 6-7 mii de unități per mmc, la 20 de mii (și chiar mai mult) per mmc., în următoarele 2 ore de la digerarare.  În schimb, atunci când se mănâncă fructe, legume și verdețuri crude nu se declanșează nici un mecanism leucocitar, leucocitele rămân la nivelul lor normal de 6-7 mii în faza digestivă și post digestivă (al asimilării și eliminării).

(7)- AL ȘAPTELEA ADEVĂR : ECHILIBRUL VIBRAȚIONAL

Al șaptelea adevăr este că oamenii sunt dotați cu un echilibru vibrațional sensibilizat pe undele și culorile fructelor. Organismul uman, în deplină sănătate, emite unde electromagnetice egale sau mai mari de 6500 (Angstrom).  Dacă însă nivelul undelor va fi mai mic de 6500 A, organismul își pierde echilibrul și se îmbolnăvește, așa cum demonstrează și experimentele aparținând inginerului francez André Simoneton. Fructele maturate în mod natural, bio sau nu ( dar mult mai bine dacă nu sunt contaminate de pesticide) au un nivel al vibrațiilor de la 8500 până la maximul de 10 mii (Angstrom), aflându-se astfel pe culorile de infraroșu, dăruind corpului uman maximul de vitalitate.

AMIDONUL VEGETAL ATENUEAZĂ DAUNELE PRODUSE DE  CĂLDURĂ

Verdețurile crude urmează după fructe, cu unde de 7500 A, în timp ce legumele pe bază de amidon, fierte la temperaturi scăzute (cartofi, dovleac, tuberculi, semințe și cereale puse la muiat și fierte în scurt timp și la temperaturi scăzute) reușesc să se mențină pe culoarea roșie, echivalentă cu valoarea de 6500 A, fiind un nivel acceptabil.

ALIMENTELE „HOAȚE” SE RECUNOSC DUPĂ NIVELELE SCĂZUTE PE SCARA BOVIS- SIMONETON

Proteinele animale, produsele concentrate și devitalizate, alimentele fierte, dulciurile și alimentele sărate, vitaminele și suplimentele, sucurile de fructe ambalate, gemuri, paste, pâine, produse de patiserie, diversele băuturi inventate de industriile alimentare, toate acestea coboară în jos pe scara Bovis-Simoneton, situându-se pe nuanțele de gri a razelor X, adesea sub nivelul de 3000 A, când orice aliment devine, nu un aducător de energie și vitalitate ci, un aliment-hoț care pentru a putea fi digerat într-o oarecare masură, sustrage organismului puterea calorică, puterea enzimatică, puterea metilică, puterea vitaminică și rezerve minerale. De amintit că o temperatură peste 110 °C aplicată oricărui carbohidrat dă naștere otravitoarei Acrilamida (substanța mutagenică și neurotoxică)  .

(8)- AL OPTALEA ADEVĂR: EPIDERMA FRUCTELOR ESTE ACOPERITĂ  DE 5 MILIOANE DE PORI

Omul este dotat cu o epidermă fructariană ( neavând nici blană, nici pene) înțesată cu milioane de pori transpiranți, epiderma jucând rolul unui al doilea plămân și al doilea rinichi, creată să elimine acumulările de otrăvuri din corp pe care sistemul renal nu reușește să le elimine prin urină.

(9)- AL NOUALEA ADEVĂR: GRUPUL FICAT-PANCREAS-RINICHI – ESTE FRUCTARIAN- CRUDIST

Ființa umană este dotată cu un sistem pancreatic compact și tipic fructarian. Este dotată cu un ficat crudist care se marește devenind hipertrofic cu fiecare fel de mancare ce conține grăsimi și proteine. Glomerulii renali acceptă doar mineralele organice care sunt dezmembrate în părți extrem de fine și se „revoltă” la mineralele anorganice și cristaline ce nu sunt elaborate de plante prin intermediul funcției clorofiliene, asemenea și față de mineralele organice ale plantelor cănd sunt modificate în materie anorganică prin procesul de fierbere.

(10)- AL ZECELEA ADEVĂR: STRUCTURA FIZICĂ ȘI EMOȚIONALĂ ESTE ÎN ESENȚĂ FRUCTARIANĂ

Fiecare detaliu fizic și emoțional ne demonstrează că, corpul uman a fost creat pentru fructarianism, fiind dotat cu degetele mâinii neunite, adaptate să culeagă fructele, cu ochi frontali și nu laterali (tipici pentru animalele de pradă, întotdeauna în alertă pentru a vâna și ataca), cu mandibule mobile și nu fixe ( cu care să poată desface grăunâe și semințe, nu să sfășie țesuturile nervoase și osoase ale prăzilor ghinioniste). Un corp cu un suflet și o sensibilitate de tip pacifist și spiritual, cu o puternică și tulburătoare aversiune față de vederea sângelui și simțirea mirosului său. Nici un copil uman (aș spune și că nici un adult) având în față un iepuraș și  un măr sau o banană, nu se va repezi să muște din creatura îmblănită, așa cum ar face în schimb, sub impulsul irezistibil al instinctului, câinele sau pisica…etc.

*INCONSISTENȚA MOTIVAȚIILOR MEDICILOR ȘI  A MĂCELARILOR*

Contra-partea medico-farmaceutică și industria de carmangerie au puține argumente, lăsând la o parte multitudinea de trucuri, șmecherii și multă ipocrizie, care sunt în mod regulat dezmințite și dezvăluite de cercetarea științifică independentă.  Ei aduc ca argumente înșelătoarele și falsele lor piramide alimentare, tabelele lor medicale care hipnotizează doar proștii și lingușitorii, oamenii înapoiați, slabi și înfricoșați. Sunt arme mucegăite ce nu mai conving pe nimeni, cu excepția unui mic segment al populației, credulă și naivă.

*PROTEINELE NOBILE ȘI VITAMINA B 12*

“Proteine nobile” (demonetizate de știință de mai mulți ani), exaltarea vit. B12 în defavoarea vitaminei C și a vitaminei B9 ( din sângele rezultat din sacrificări) în defavoarea verzei, morcovului, Omega 3- din pește (predispus la putrefacție și aciditate) în defavoarea lui Omega 3 – din migdale- pinoli (semințe de pin) – nuci etc. Acestea sunt unele din armele folosite de partea adversă. Medicina de astăzi se bazează pe vivisecție, bisturiu, mamografii, endoscopii, colonoscopii, pe demonizarea virușilor inofensivi și bacteriilor indispensabile, pe insultele și înșelătoriile SIDA și a virusului papiloma, pe operații, pe chemioterapie, pe transplante de organe, pe infamele iluzii ale clonării și ale celulelor staminale.

*ARMELE NOASTRE ETICE ȘI IDEOLOGICE SUNT CU TOTUL DE O ALTĂ NATURĂ*

Avem de partea noastră legi științifice și principii naturale dovedite. Argumentele noastre sunt de granit și imortale și nu se tem de o confruntare. Suntem în armonie cu cele mai sclipitoare inteligențe din istoria trecută și prezentă : Pitagora, Hipocrate, Galeno, Leonardo Da Vinci, Paracelso, Voltaire, Antoine Béchamp, Max Von Pettenkofer,  Louis Kuhne, d Florence Nightingale,  Arnold Ehret, Albert Schweitzer și Herbert Shelton. Calea noastră nu este una incertă, sinuoasă și întortocheată, înșelătoare și bâlbâită, ci o cale luminoasă și sigură, cu indicații precise și nu confuze, lipsită de orice risc, contradicții și efecte colaterale. Drumul nostru este un traseu net care aduce cu adevărat sănătatea corpului, minții și spiritului.

**ȘI IGIENA NATURALĂ  ARE TABELELE SALE**

Tabele Igienistice? Există și încă cum. Limba roșie, respirația plăcută, pofta de mâncare, digestie rapidă, evacuări regulate și consistente, absența balonărilor, a colitelor, urina deschisă la culoare, iris curat, ritm cardiac 70,  mâinile și picioarele calde, respirație profundă, o bună postură mentală-ideologică-spirituală, tensiunea normală, pielea sănătoasă, somn liniștit, armonie cu sine însuși și cu lumea întreagă- toate acestea sunt: „Hârtia de turnesol” a Igienismului Natural.

*ARTA ȘI RELIGIA LIPSITE DE SENS ȘI SEMNIFICAȚIE*

La ce servește ingeniozitatea umană dacă o folosim mai ales pentru a ne ascuți cuțitele și pentru a ne lustrui puștile? La ce folosește toată arta dacă mânjim cu sângele animalelor sacrificate tablourile și sculpturile, operele literare și poeziile ? La ce folosesc rugăciunile și credința umană dacă încărcăm conștiința noastră cu suferința surdă și sufocată a milioane de creaturi terorizate, care imploră mila fără să o găsească niciodată, din zorii zilei și până la asfințitul fiecarei zile din calendar.

*ÎNȚELEPCIUNEA ȘI  SENINĂTATEA TIMPURILOR DE MULT TRECUTE*

Dacă timpul prezent și trecutul apropiat nu ne sunt de ajutor și de bun exemplu, dacă viitorul ne apare în culori sumbre și demențiale (datorită celor care se află la cârma țării, incompetenții care fac din titlurile și avantajele lor legale obiect de dominație și aroganță) atunci suntem constrânși să căutăm soluții în trecutul nostru îndepărtat. Trăim în timpuri cu profunde transformări și drastice redimensionări. Am intrat în era saturației și a descreșterii industriale.

Suntem forțați să ne întoarcem la simplitatea și înțelepciunea trecutului antic. Acolo găsim inspirațiile și soluțiile juste pe care să le punem în practică.

Întotdeauna am spus și voi continua să spun mereu: dacă ai ajuns la 30 de ani și ai încă nevoie de preot, de medic și de sexolog, poți să consideri că ești terminat”

*MAESTRUL  LUMII*

Aștri luminoși sunt mulți dar numai unul este cel ce apare ca un gigant ce iluminează cel mai tare : Pitagora , Maestrul și Înteleptul Umanitații prin definiție.

Omul este o ființă gânditoare. A gândi înseamnă a cântări, a fantastica, a reflecta. Filozofia înseamnă, literar, „dragoste de cunoaștere”. Filozoful este receptiv, curios, dispus să observe și să tragă învățămintele din fapte. Este cel ce percepe, recepționează, absoarbe și filtrează ca un burete. Filozoful este cel ce știe că Cuvântul „filozof”  a fost inventat chiar de Pitagora.

Pitagora se afla în Peloponezia pentru a asista la un eveniment sportiv și un anume Leontio, impresionat de modul său de exprimare, îl intrebă ce profesie are. „Sunt un filozof” îi răspunse maestrul. ”Această viață poate fi comparată cu jocurile olimpice. Unul caută gloria sportivă și medaliile. Unul urmărește să vândă ceva. Unul, după ce a plecat din cer și a ajuns pe pământ, vine nu pentru aplauze, nu pentru vanitatea gloriei și pentru supremația asupra celui de pe locul secund, și nici măcar pentru un câștig speculativ, ci doar pentru a se bucura de acest minunat spectacol. Vine doar pentru a vedea și a cunoaște ceea ce se întâmplă . Nu există nimic mai nobil pe lume decât să fii spectator dezinteresat, fară nici un profit personal.”

DIETA LUI PITAGORA

Biografii lui Pitagora, între care Lamblicco și Diogene, descriu dieta personală a maestrului. Dimineața fructe proaspete, pâine și miere, la prânz vegetale crude și mei (sau alte cereale, dar meiul era considerat superior) fructe de sezon și fructe uscate puse pe masă la îndemnână pe toată durata zilei, la cină, rădăcinoase și vegetale fierte. Nici un aliment proteic de origine animală, care produce doar mizerie intestinală. Deja de la 16 ani, tânăr gânditor cu un temperament liniștit și senin, a definit carnea ca fiind alimentul cel mai scârbos, mizerabil și grosolan, în timp ce fructele le considera alimente optime ce ne mențin curați pe dinăuntru și pe dinafară. Alimentația pe bază de carne împiedică dezvoltarea armonioasă a copiilor și diminuează facultățile intelectuale și spirituale ale adulților. Carnea „decapitează” curiozitatea științifică, umbrește rațiunea, lenevește mintea, produce vibrații joase care interferează cu natura emoțională umană, care este caldă și generoasă, nu rece și cinică.

**CUNOAȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI**

Vorbeam deci despre o Romă plină de filozofie aplicată în viața cotidiană. Grecii o gândeau, iar romanii  o filtrau, o interpretau și o experimentau în mod concret. Aceea era o cu totul altă lume, superioară și din alte dimensiuni. Lume care, când intra într-un templu nu vedea scris la intrare „Beți Coca Cola”  sau alte reclame, ci doar trei cuvinte fundamentale : „ Cunoaște-te pe tine însuți”

Dar haideți să ne reîntoarcem în zilele noastre și continui…

Și religia?

***IN APĂRAREA MAMEI NATURĂ  VORBEŞTE HRISTOS***

„Lumina ochilor voștri și auzul urechilor voastre s-au născut din culorile și sunetele Mamei Natură. Ea vă îmbrățișează așa cum marea îmbrățișează peștii. Voi sunteți fiii Mamei Natură și sunteți una cu ea. Ea este în voi și voi sunteți în ea. Din ea v-ați născut și în ea vă veți întoarce din nou”.

**LEGILE NU LE GASIȚI LA ÎNGERI CI ÎN JURUL VOSTRU ȘI ÎN VOI**

„Nu căutați reguli în a voastre așa zise „Scrieri Sfinte”, deoarece legea este viața ce pulsează, în timp ce scrierile sunt moarte. Legea o găsiți în iarbă, în copaci, în râuri, la păsările ce zboară pe cer, la peștii ce înoată în mare, dar mai ales în voi înșivă. Aici este depozitat adevărul. Izolați-vă, postiți și reflectați folosindu-vă de îngerul aerului, al soarelui, al apei și al pământului. Onorați Tatăl Creator și Terra Mamă. Respectați comandamentele lor, dacă doriți să aveți zile lungi și senine.”

****SĂ NU UCIDEȚI ȘI NICI SĂ PUNEȚI PE ALȚII SĂ UCIDĂ PENTRU VOI****

„Voi să nu ucideți, nici să ajutați sau determinați pe alții să ucidă, pentru că viața este dată tuturor de către Dumnezeu și ceea ce a dat Dumnezeu omul nu poate lua. Cine ucide, se ucide pe sine. Fiecare picătură de sânge va fi o picatură de venin. Respirația va deveni duhoare. Fiecare celulă va putrezi. Oasele vor fi precum creta. Ochii vor deveni ca solzii iar urechile vor fi de ceară. Moartea fiecărui animal va deveni moartea ta. Eu vă voi cere cont de fiecare creatură ucisă.”

***DOUĂ  PORUNCI FUNDAMENTALE****

„V-am dat fiecare plantă ce produce semințe și fiecare copac ce produce fructe”. Aceasta va fi hrana voastră. Iubiți-L pe Dumnezeu din toată inima, cu toată forța și cu tot sufletul. Aceasta este prima poruncă dintre toate poruncile. A doua porunca este la fel ca prima : Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. Nu este nevoie de alte porunci . Nu ucideți nici oameni, nici aproapele și fiți atenți la ceea ce duceți la gură. Alimentele vii vă vor da viață, dar cele moarte vă vor ucide.”

*ACUMULAREA TOXICĂ ȘI INSUFICIENȚELE HEPATO-RENALE*

Acumularea de substanțe toxice se produce în organismul nostru în cele mai mari centrale depurative care sunt ficatul și rinichii, cauzând oboseala și insuficiența hepato-renală. Țesutul conjunctiv care include sângele, limfa și substanțele intercelulare cu care sunt îmbibate celulele, se transformă într-o vărsătoare și o cloacă.

*SCĂDEREA SISTEMULUI IMUNITAR ȘI A LIMITELOR DE TOLERANȚĂ*

Substanțele toxice ce nu reușesc să fie eliminate sau neutralizate, pun în pericol sistemul limfatic și cel imunitar. Asistăm, în lumea întreagă, la o alarmantă scădere a apărării imunitare și a unei rapide creșteri a reactivității alterate, adică a alergiilor și a așa ziselor boli auto-imune. Pragurile de toleranță la otrăvuri se reduc la zero, astfel că orice nouă otravă devine picătura care face să reverse paharul.

*BOLILE DEFINITE IMPROPRIU AUTOIMUNE*

Marele nostru capital intern, care este sistemul imunitar, este acuzat ca a devenit al nostru „calcâi al lui Achille” și că s-a transformat în inamicul nostru, atacând articulațiile pentru a provoca artrita reumatoidă, atacând intestinele pentru a provoca celiachia, retocolite, boala lui Crohn, atacând teaca de mielină ce înconjoară și protejează fibrele nervoase pentru a provoca scleroza multiplă, atacând sistemul conjunctiv pentru a provoca lupusul. Dar toate acestea sunt doar obișnuitele găselnițe gândite de medicina oficială care continuă să confunde consecințele cu cauzele, simptomele cu factorii care le cauzează, doar pentru faptul că la analize apar anticorpii și celulele T, care semnalează prezența unei boli dar nu în mod necesar și obligatoriu este responasabilitatea imunității, având în vedere că legile naturale nu se abat niciodată de la parcursul lor logic.

*NECESITATEA DE A REÎNNOI REZERVA DE APĂ DIN CORP*

O continuă renovare a apei din organism este esențială pentru sănătate. Nici un organ din corp nu este ignorat sau neglijat de sistemul nostru renal, care filtrează de 300 de ori pe zi sângele nostru ( 1500-1800 litri în 24 h ). Acțiunea depurativă a rinichilor este obstacolată, agravată și impiedicată mai ales de carnea albă, roșie și/sau pește. Excreția de produse azotate, de amoniac, de creatină, uree, acid uric, se realizează doar pe cale renală și epidermică. O știu foarte bine medicii urologi, o confirmă și testele privind funcționarea rinichilor (creatinina și ureea), cele privind echilibrul hidro-salin (pompa sodiu-potasiu) și cele privind echilibrul hormonal. Toate medicamentele au efecte toxice asupra rinichilor. Așa încât nu-i de mirare că o persoană din 10 suferă de insuficiență renală, și că 3 din 4 nu bănuiesc măcar că rinichii nu le funcționează bine, astfel că boala se instalează în maniera silențioasă și iremediabilă ducând la dializă.  Chiar și acidul uric are un prag maxim, echivalent cu 300mg/zi.  Dar 100 gr. de carne de vițel are deja 1100 mg !

RINICHII, FICATUL, PANCREASUL ȘI INTESTINUL BENEFICIAZĂ DE PE URMA UNEI  DIETE VEGANE

Fructele și vegetalele crude fac miracole și duc la o adevarată regenerare a rinichilor. Chiar și în cazul cirozei hepatice se obțin rezultate semnificative. Ca să nu mai vorbim de diabet (în USA sunt 26 milioane de diabetici cu 71 000 decese /anual) caz în care vegan-crudismul (chiar și cu consumarea fructelor, introdusă treptat) duce la rezultate excepționale. Asemenea și în cazul avitaminozei D, unde varza și germenii de grâu au întâietate. Idem în cazul halitozei (care este cauzată de putrefacțiile existente în aparatul gastro-intestinal). Carnea este, mai degrabă decât un aliment, o bombă toxică cu implozie întârziată și tăcută care produce tot felul de neajunsuri și boli, grăbind îmbătrânirea organismului.

*ALIMENTAȚIA VEGANĂ REPREZINTĂ O PANACEE ATAT PENTRU CORP CÂT ȘI PENTRU SPIRIT*

O alimentație vegan-crudistă duce la creșterea vitalității glandelor, organelor și mușchilor, ameliorează echilibrul sistemului neuro-vegetativ, dublează eficiența pompei cardiace și a arterelor, a venelor și capilarelor, dinamizează sistemul limfatic, optimizează echilibrul endocrin.  Bolnavii de stomac, colon, ficat și rinichi vor simți din plin binefacerile alimentelor crude. Întreg organismul uman este potențiat, lubrificat și tonificat. Vitalitatea alimentelor crude este măsurabilă azi cu instrumente de laborator capabile să capteze undele vibraționale și culorile.

Abundența vitaminei C – naturală și antioxidantă (fructe, verdețuri și crudități în general) a vitaminei E ( în germenii cerealelor, în frunzele verzi), și  a vitaminei A (morcovi, păpădie, coacăze sau merișoare) împiedică fixarea radicalilor liberi produși de prea multele substanțe radioactive aflate astăzi în circulație. Prezența de substanțe chelante în unele alimente vii (acidul fitic din cerealele integrale, acidul alginic din alge, etc.) ajută la eliminarea metalelor grele acumulate în diverse parți ale corpului, fară să se mai apeleze la periculoasele ultrasunete, la chelanți chimici și la problematicile spălari a ficatului sau colonului.

În acest moment vă pun întrebarea dacă planeta Terra este locuită de deficienți sau lumea se distrează făcându-și rău și autodistrugându-se, amețindu-se într-o beție de sadism împotriva animalelor, în disprețul Creatorului și Mamei Natură, dincolo de masochismul ce-l practică pe ea însași. A treia ipoteza este: Nescuzabilă ignoranță, incultură și dezinformarea sistematică. 

********ADEVĂRATA BOALĂ A UMANITAȚII ESTE UNA SINGURĂ ȘI SE NUMEȘTE*********                                                                                                         ””IGNORANȚA’””

Creșterea consumului de carne a fost de 500% din 1951 pana în 1981. Treizeci de ani ucigători ce au servit la distrugerea sănătății, transformând Italia în popor de tineri obezi, aproape la fel ca în USA.  Nu dețin datele statistice pentru următorii treizeci și cinci de ani (1981-2016), dar sigur nu suntem departe de creșterea cu 100%, sub influența măcelarilor americani, a FDA-ului, a ÎNȘELĂTOARELOR  DIETE „low-carb” (conținut scăzut de carbohidrați și creșterea  proteinelor), a inerției vegetarienilor și a falșilor vegani timorați și îmbuibați cu vitamina B12. Și odată cu carnea a crescut și consumul de zaharuri, de aspartam, de sare și de suplimente. Orice altceva, mai puțin alimentele vitale și naturale. Aceasta este boala mondială, nu virușii, nu alergiile, nu bolile autoimune, ci un gigant cancer de tip speculativ, iatrogen (daune produse de terapia medicală) și nutrițional.

Lobby –ul grăsimii animale nu iși ia niciodată vacanță, ba chiar este hiperactiv. National Dairy Council (NDC) este unul din cei mai mari furnizori de spot-uri și deci implicit de bani injectați în canalele americane de TV, cu sloganuri de tipul : „ Tuturor le este necesar laptele, alimentul perfect al naturii”. Cheltuie cu publicitatea dublu față de Coca Cola, asta așa ca să înțelegeți. Același lucru se întâmplă și în Italia cu Grana Padano (un sortiment de brânză), cu iaurtul și mozzarella.  NDC-ul a stabilit ca nivel minim 1400 mg calciu pe zi, când triburile africane (ex, Bantù) asuma 350mg/zi în dieta lor preponderent vegană, și se bucură de oase tari si zero osteoporoză.

**FĂRĂ FOSFOR ORGANIC NU SE ASIMILEAZĂ CALCIU**

NDC-ul nu spune că asimilarea calciului depinde de fosforul organic și că alimentele ce au carența cea mai mare de fosfor sunt tocmai laptele, puiul, friptura de vițel, salamurile, peștele, în timp ce fructele și vegetalele crude abundă în astfel de minerale (salata are de 73 de ori mai mult fosfor decât ficatul și de 23 de ori mai mult decât orice friptură).  Evident apoi că, Cola și alte băuturi cu înalt conținut de fosfor determină ulterior pierderea calciului din oase.

**VITAMINELE ȘI VITALITATEA SUNT ABSENTE DIN FIECARE BUCATĂ DE CADAVRU**

„Carnea bovină, datorită fierului ce-l conține, este esențială pentru copii” (esențială pentru distrugerea sănătății copiilor, se înțelege).

„Carnea are valoare biologică, fiind bogată în aminoacizi și vitamine care o fac indispensabilă” .

Țineți minte… că….. NIMIC DIN CE ESTE MORT POATE FI BIOLOGIC ȘI NIMIC DIN CE ESTE CADAVRU POATE FI VITAMINIC.

     ***IRESPONSABILELE  DEZINFORMĂRI ALE EMISIUNILOR CULINARE***

Televiziunile, cu emisiunile lor culinare, aduc în mod cotidian o contribuție iresponsabilă la dezinformarea culinară și alimentară, învățând că la orice masă este obligatoriu și de bază prezența proteinelor animale, în timp ce fructele și vegetalele pot fi cel mult uzate ca decor floral. Totul în perfectă concordanță cu halucinanta convivență dintre dieta zonală și cea mediteraneană, unde accentul cade pe grăsimi și proteina animală, în defavoarea fructelor și vegetalelor. „Nimeni să nu se hazardeze să mănânce vreodată un ciorchine de strugure dacă, între o bobiță și alta, nu introduce și o felie de hamburgher”  După cum recită triumful schizofreniei alimentare.

În rest ce să mai spun? Suntem înconjurați de o atmosferă halucinantă. O înșelătorie continuă, un complot, o îngrădire, o conspirație imorală, mizerabilă și obscenă în favoarea măcelăririi animalelor.

Inchei aici cu o frază care să vă pună în funcțiune motoarele naturii………

O MIE DE MOTIVE PENTRU A FI DE TENDINȚĂ VEGAN-CRUDIȘTI ȘI NICI MĂCAR UNUL PENTRU A NU FI…..

Foto: csid.ro


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns