Vânătoarea de “popi” continuă!

Foto: Preoți români ortodocși, imagine cu rol ilustrativ

Foto: Preoți români ortodocși, imagine cu rol ilustrativ / Glasul info

   Să-i zicem campanie bolșevică? Greu de susținut această ipoteză la unsprezece ani de la aderarea României la UE. Cel puțin deontologia profesională nu-ți permite susținerea acestei supoziții din lipsă de “izvoare” (sic!).

  Să-i zicem propagandă “ateistă”? O acuzație “irelevantă” într-o Europă liberă, potrivit normelor constituționale… Ne mai rămân astfel următoarele acuzații confirmate!…

   Avem o presă agnostică cu vicii și dușmănii față de organizațiile considerate vetuste în opinia lor. Avem jurnaliști cu o educație “consumistă” și invidioși pe creștinii cu o viață ordonată, demnă și capabilă de jertfă când vine vorba de valorile culturale și spirituale românești. Avem o media internațională plină de ziariști, realizatori TV și analiști incapabili să înțeleagă ideea de libertate. Avem o lume covârșitor majoritară înclinată spre “deșertăcinile” acestei vieți… Și totuși de ce vânătoare doar de “popi ortodocși”? Răspunsul e simplu! Creștinismul occidental și-a pierdut din “vigoarea dogmatică” de altă dată. Doar Ortodoxia se “încăpățânează” să mențină rigorile creștinismului primar, în ciuda unei legislații “globaliste” cu accente cel mult pseudo-religioase. (Va urma)

10 februarie 2018


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând.
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns