2024 | Alegeri pe JUMĂTATE de glob, inclusiv în UE, SUA, Rusia sau India. Musk: Anul 2024 va fi și mai nebun decât ultimii patru

Anul 2024 se anunță unul de cotitură în istoria omenirii: la urne se vor prezenta miliarde de oameni, însumând aproape 49% din populația planetei, după calculele AFP.

Mai mult, aceste alegeri se vor desfășura în țări cu o influență enormă pe glob, între care Statele Unite ale Americii (SUA), Rusia, India sau Iran.

Pe lângă aceste țări, vor avea loc alegeri pentru parlamentul european din Uniunea Europeană. Pe bătrânul continent vor avea loc scrutine în România, Austria, Belgia, Croația, Portugalia sau Slovacia.

În țara noastră se anunță un an incendiar, fiind programate toate alegerile posibile: alegerile locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare.

În Statele Unite, cel mai probabil va avea loc o confruntare între actualul președinte, Joe Biden și fostul președinte, Donald Trump. Tensiunile dintre cele două tabere par ireconciliabile, iar șicanele la care este supus Trump dau motive susținătorilor acestuia să suspecteze că scrutinul va fi unul fără precedent.

Alegerile prezidențiale americane vor avea loc pe 5 noiembrie 2024, notează Agerpres. Integral pe: R3Media


  • Suntem cenzurați online, pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns