Petrică Leașcu, fostul preot care a filmat pentru Recorder, acuză acum publicația și pe CTP că au distorsionat adevărul și i-au distrus imaginea publică: Domnul Alex Nedea și echipa, cu cafeluța pe masă, au așteptat în birouri înregistrările pe care le-am făcut

Sursă - Recorder

Petrică Leașcu a intrat în atenția opiniei publice în a doua jumătate a anului trecut, când a apărut în două materiale Recorder în care „demasca“ așa-zisa corupție din Biserica Ortodoxă Română.

Pe 23 ianuarie, bărbatul a postat un videoclip pe canalul său de YouTube în care explică modul în care Recorder s-a raportat la el pe toată durata pretinsei anchete, făcută „din birou“. Petrică Leașcu demonstrează și complicitatea lui Cristian Tudor Popescu de a se ralia la distrugerea imaginii sale publice de către Recorder.

„Mi-au pus o cameră la dispoziție. Costă în jur de 500 de euro și e foarte simplu de folosit. Se pune la piept, în loc de nasture.

Domnul Alex Nedea și echipa Recorder, cu cafeluța sau ceaiul pe masă, au așteptat în birourile lor înregistrările pe care le-am făcut și pe care le-am trimis prin weTransfer ca să le prelucreze. Am trimis filmările fără a avea pretenții de orice natură. Tot ce am făcut a fost pentru binele public și așa vreau să rămână.

Fac precizarea că materialele publicate de Recorder nu mi-au fost arătate înainte de a fi publicate. Nu am avut vreun cuvânt de spus la întocmirea acestor materiale. Am certitudinea și pot dovedi că Recorder a încălcat două din cele trei principii clamate chiar de către publicație.“, a spus Petrică Leașcu. (…) – integral pe r3media.ro.


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns