Alianța PMP-USR-FD și-a lansat programul: abolirea monedei naționale, renunțarea la dreptul de veto și propagandă pro-UE în școli

Sursă foto: Cătălin Drulă / Facebook, via R3media

Alianța „Dreapta Unită”, formată din USR, PMP și FD, și-a lansat programul pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Conform documentului, „Alianța” are 12 priorități pe care le propune alegătorilor. Documentul, intitulat „Angajamentul Dreptei Unite pentru România modernă”, are pe copertă steagul Uniunii Europene.

De altfel, în întreg documentul steagul României apare doar o singură dată,  pe antepenultima pagină și este încadrat de două steaguri al UE, într-o poză de format mic (pagina 45 din 47). (…)

Printre prioritățile enunțate de „Alianța Dreapta Unită” se numără trecerea la moneda euro, prin abolirea monedei naționale.

Tot în zona cedării de suveranitate națională, Alianța susține renunțarea la dreptul de veto al statelor membre și trecerea la Votul Majoritar Calificat, în toate domeniile, mai puțin politica externă și politicii de extindere și de securitate a UE.

Educație pro-UE în școli

În domeniul educației, programul Alianței „Dreapta Unită” se îndreaptă tot spre protecția Uniunii Europene. (…) – integral pe r3media.ro.


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns