COMPLICITĂŢI… COMPLICITĂŢI ŞI IAR COMPLICITĂŢI

Foto: magazincritic.ro

  Au trecut aproape 30 de ani de când noi românii ne complacem şi ne bălăcărim în tot soiul de Complicităţi… de laşităţi… de indolenţe… de pasivităţi şi de lipsă de civism….!!!

Ani la rândul am închis ochii la tot felul de manipulări şi de minciuni pe care ni le-au administrat cu pipeta zilnic, zilnic precum ai dopa un bolnav închipuit, cu tot felul de medicamente inutile şi ineficiente…. Am pus botul la toate atrocităţile unor politruci cu mari valeităţi de Bolşevici care au deturnat mersul istoriei aceste Ţări şi acestui neam făcându-ne pe toţi să credem că pasul pe loc este sinonim cu mersul înainte  cu progresul acestei ţări.

Aşa se face că de la Iliescu încoace nu am reuşit să stopăm şi să distrugem fatidica ascesnsiune a Răului chiar dacă zilnic vedeam cum, sub ochii noştri dispăreau avuţiile şi resursele naţionale… Petrolul… Gazele…Pădurile… Apele…Aurul şi Argintul…etc, precum şi marile întreprinderi şi combinate industriale de talie internaţională.

Astăzi şi acum ne trezim un pic din somnul raţiunii şi prin ochii abia mijiţi şi cârpiţi de somn zărim Dezastrul produs şi ne întrebam retoric… Cum a fost posibil aşa ceva….???!!!!

Nimic mai simplu… a fost posibil, cum spuneam, datorită Complicităţilor şi Laşităţilor noastre ale tuturor… Lipsa crasă de civism, de naţionalism şi mai ales de patriotism a determinat haosul creat şi întreţinut cu mare grijă de către o Mafie politică care s-a înfiripat imediat după ’90 când a găsit şi terenul propice pentru a se dezvolta, mai ceva ca o industrie prosperă…!!!

Astăzi avem o mulţime de Manipulatori, ascunşi cu dibăcie printre noi şi printre zecile de Partide şi Partiduleţe, mai ales printre organizaţii şi site-uri de propagandă şi de  îndobitocirea populaţiei şi care îşi atribuie cu nesimţire şi nonşalanţă denumiri pompoase de Nationaliști și de Patrioţi… Dar, dincolo de acestă Cortină frumos colorată pentru fraierii români, nu există în realitate nimic din toate aceste principii sănătoase ale unei Democraţii reale… sunt doar pure idei propagandistice lansate special de a adormi adevăratul spirit Naţionalist şi Patriotic. Că este aşa nu trebuie să facem eforturi deosebite ci doar să deschidem Net-ul şi să căutăm Partide şi organizaţii cu specificul amintit şi vom constata în primul rând că există un număr impresionant iar apoi că toate aceste sunt doar pure fabulaţii ale unor persoane cu alte intenţii decât cele declarate oficial…

Aşadar ajungem la acestă dată din calendar şi constatăm iar şi iar că suntem prinşi ( a câta oară..?) pe picior greşit şi mai ales descoperiţi… Astăzi după mai bine de o lună de zile de la tragicele evenimente din 10 August 2018, constatăm că noi cei umiliţi, bătuţi şi maltrataţi de o Poliţie Politică de Represiune publică-Jandarmeria, ne trezim azi că suntem noi cei acuzaţi de ultraj şi de… Lovitură de Stat şi culmea, acuzaţi tot de aceiaşi Poliţie Politică de Represiune Publică Jandarmeria, cea care a făcut de râs uniforma militară schimbând-o cu o simplă salopetă de Partid politic… Însă Mercenarii Poliţie Politice nu ţin cont de Naţiune şi de Popor şi ne sfidează contra cost, întrucât sunt plătiţi regeşte de către sistemul Politico-mafiot, care îşi  dezvolta rapid  tentaculele cuprinzând toate instituţiile Statului de drept, anihilând orice urmă de împotrivire a cetăţeanului care are drepturi şi libertăţi recunoscute în plan internaţional, sau mai ales internaţional însă la noi în ţară aceste drepturi au fost treptat reduse doar la simple opţiuni facultative pe care rechinii puterii politice de acum le pot aplica sau nu….!!!!

Dar, din mulţimea acesta pestriţă de Organizaţii lansate sub egida Naţionalismului şi Patriotismului, nu cred să existe nici măcar 1% organizaţii adevărate şi care să militeze în mod real pentru apărarea acestui popor cât şi pentru promovare spiritului civic şi patriotic… Cum spuneam în acest moment…. nu pot dovedi că sunt Patrioţi adevăraţi… că promovează principiile pentru care lupta…. că pot arăta lumii, fotocopiile documentelor prin care au sesizat organizaţiile internaţionale ale… ONU… UNESCO… Comitetul internaţional al Crucii Roşii… UE… CE…… etc, privind acţiunile de Crimă împotriva Umanităţii asupra populaţiei civile, Femei, Copii, Bătrâni, persoane cu handicap..etc, produse în 10 August 2018, de către Puterea Politică de la Bucureşti…..!!!! Cineva trebuie să răspundă pentru cele peste 400 de victime ale Brutalităţii Poliţiei Politice de Represiune – Jandarmeria, sub comanda Politica…!!!!

Şi… Doamne câte Partide şi Oganizatii civice care se bat cu cărămidă-n piept ca sunt Naţionaliste şi că sunt patriotice dar în realitate nu fac nimic…nimic!! Căutaţi pe internet şi va ve-ţi convinge, dar la viitoarele alegeri vor apărea în campanii electorale fluturând în vânt principiile enunţate mai sus şi cerşind Votul nostru însă în realitate au zero activitate… Ei, aceste organizaţii fantomă, în fapt sunt doar nişte iepuraşi care ademenesc cetăţenii şi care în Tactica electorală au rolul de a rupe voturile unei opoziţii şi aşa palide…!!!!

O tactică păguboasă pentru noi dar s-a dovedit câştigătoare pentru Mafia politică ….!!!

Prin urmare suntem într-un Stat de drept iluzoriu, unde Minciuna şi Manipulările şi Diversiunile/dezinformările au ajuns Lege supremă pentru a divide şi a ne conduce discreţionar.

În realitate ar trebui să existe cel puţin, 25-30% din aceste organizaţi, care au făcute deja plângeri şi seizari la toate Forurile internaţionale pentru apărare Drepturilor şi Libertăţilor cetăţeneşti precum şi pentru anchetarea separată, a acţiunilor antidemocratice şi care au dus la acţiunile violente şi atrocităţi sinonime cu Crime împotriva Umanităţii  şi care există în Jurisprudenţa naţională dar şi internaţional acestă noţiune, care este similară cu Genocidul şi care pedepseşte aceste acte infracţionale şi penale. Deşi  există zeci şi sute de dovezi şi probe, filmări şi fotografii în care se văd Jandarmi lovind cu cruzime civili paşnici, deşi avem probe că s-a folosit Gaze cu suspiciunea că erau Letale, date în exces şi unele interzise pentru populaţia civilă… etc Iată deci că avem voci, care  s-au înmulţit de la zi la zi, şi care încet, încet, încep un concert de susţinere a Mafiei politice… Politrucii Bolşevici strâng rândurile şi îşi fac zid de apărare din Instituţii publice şi din Înalţi Funcţionari publici plătiţi cu zeci de mii de euro pe lună din Bugetul Naţional….!!!

Cum putem să mai emitem pretenţii de la aceste Foruri internaţionale să ne apere şi să ne sprijine pentru aflarea adevărului şi pedepsirea adevăraţilor vinovaţi, dacă noi nu suntem în stare să sesizăm aceste organisme….???!!

Aşadar, ne trezim iarăşi buimaci şi ne întrebam retoric… De ce…??? De ce se întâmplă toate acestea şi de ce nu sunt făcute demersuri, pot fi zeci şi zeci ,(cu cât vor fi mai multe cu atât mai bine) către instituţii internaţionale şi de ce lăsăm mafia politică să trecă peste cadavrele societăţii româneşti, pentru a-şi desăvârşi spremul lor plan diabolic de a ne Deznationaliza şi de a ne Ruina complet acestă ţară….???!!!

Mă întreb şi întreb iarăşi… Unde sunt Naţionaliştii şi Patrioţii români şi cei care cel puţin  la nivel declarativ şi pur teoretic îşi arată zelos muşchii, pe Net şi pe  diverse canale mediatice, dar care în realitate nu întreprind  nimic din a înlătura de la putere aceasta mafia politico-mafiotă…???!! Acum ar fi momentul Zero al decalnşării Naţionalismul, acum este momentul de a revigora caracterul Patriotic… Acum când şi în Europa întregă, Naţionalismul este pe val ca şi mişcare antiglobalizare şi anti deznaţionalizare şi tot acum ar fi momentul prielnic de a da o lovitură supremă şi acestor politruci care ne ruinează tara…!!!

15 septembrie 2018


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns