FALSA NOASTRĂ OPOZIŢIE POLITICĂ…!!!

Foto: magazincritic.ro

   Mai marii noştri Parlamentari ai opoziţiei, în special cei din PNL, PMP, Alte Naţionalităţi şi/sau alte grupuri parlamentare mai nou înfiinţate, au vaga impresia că fac parte din aşa-zisa opoziţie, când de fapt, toţi aceştia , prestează ca simpli Figurnaţi într-un film de groază unde noi cetăţenii suntem de fapt beneficiarii şi plătitorii acestor figuranţi alături de marii rechini din puterea politică.

De la înălţimea Fotoliilor lor de Parlamentari Opoziţiei nu reuşesc să ne vadă Frustrările şi ilegalităţile comise tot de Parlament şi de Guvern.

E şi normal dacă ţinem seama de cât de bine sunt Plătiţi cu cei 200 de milioane de lei vechi/lună nu prea ai cum să mai vezi ce se întâmplă cu cetăţenii care ţi-au dat votul, si a căror leafă nu depăşete adesea 15 miloane de lei vechi.

Stimaţi tovarăşi Parlamentari ai Opoziţiei… treziţi-vă din somn, aţi fost aleşi petru a reprezenta Ţara şi Cetăţeanul şi nu pentru a face figuraţie în Parlament şi mai ales de a fi Complici la Jefuirea Ţării alături de cei mai nocivi infractori politici care azi va “comandă” cum vor ei să votaţi….!!!

Tăcerea voastră şi apatia în care vă bălăcăriţi de fapt naşte Monştri de ignoranţă cu care tot voi veţi da piept…şi voi şi copii voştri, indiferent cât de mulţi bani veţi avea după Ţepuirea noastră a cetăţenilor… Nu puteţi să vă ascundeţi!!! Tot aici veţi trăi alături de noi şi în aceleaşi condiţii de ilegalitate şi ilegimitate, pe care o să le transmite-ţi şi copiilor, copiilor voştri….!!!

Nici voi nu veţi avea Păduri răcoroase după ce acum sunt toate Defrişate şi măcelărite cu acordul vostru… Nici voi nu veţi avea parte de apele limpezi şi curate după poluările la care suntem azi supuşi… Nici de aerul pe care-l respirăm şi care este tot mai poluat… nici de drepturi şi libertăţi pe care acum le distrugeţi deliberat… nici de prevederile Constituţionale rescrise şi reinterpretate după bunul plac al celor de la putere cu acordul vostru… Nici de şosele moderne pe care nu le doriţi a fi construite…. Nici de sistemul public de sănătate distrus, unde şi familiile voastre vor fi internate…. Nici de Educaţia copiilor şi tinerilor noştri unde acum ies pe banda agramaţi şi semianalfabeţi… Şi voi şi Familiile voastre veţi fi agresaţi de interlopii şi infractorii, violatorii şi criminalii pe care i-aţi eliberat din Puşcării, alături de Mafia politică de la putere…şi familile voastre vor fi afectate de valul de Discriminări Salariale cu care la fel aţi fost de accord… etc… etc

De toate aceste suplicii şi multe altele veţi avea parte cu toţii pentru că aţi coabitat cu mafioţii, devenind complicii lor, la distrugerea Naţiunii şi a Ţării în totalitate… Aveţi şi voi Familii, copii..nepoţi…mătuşi şi unchi, bunici… etc şi a căror viaţă va fi bulversata(este deja) total după acesta acţiuni de Teroare Politico- mafiotă la care acum asistaţi ca şi Figuranţi într-un Film Horor….!!!

Nu vă pasă de nimic din ceea ce se petrece rău în jurul vostru?? Dar… stimabilior există întotdeauna un Revers al Medaliei de care veţi beneficia şi voi din plin şi… probabil abia atunci veţi regreta amarnic faptul că a fost în puterea voastră să schimbaţi lucrurile în bine şi nu aţi făcut nimic…!!!

Voi fi contrazis probabil de voi şi/sau de susţinătorii voştri cum că aţi votat împotriva unor legi în Parlament… Da, desigur, dar aţi făcut asta deşi ştiaţi foarte bine că este aproape inutil… aţi procedat aşa.. şi atât, nimic mai mult….!!

Ce puteaţi să faceţi….??!!! Păi mi se pare simplu şi de bun simţ… Oricare Parlamentar al Opoziţiei precum şi cei care în discursuri populiste se declară “Dizidenţi Opozanţi”, din orice Judeţ al ţării putea să aibă săptămânal o Conferinţă de presă, un discurs oficial într-un comunicat de presă… interviuri cu presa independentă, care mai există… articole de presă…etc, în care să condmnaţi şi să dezaprobaţi public toate acţiunile antinaţionale şi antidemocratice, precum să sensibilizaţi la maxim Opinia publică internă şi internaţională… cum că ne sunt afectate drepturile şi libertăţile democratice…!!! Să demascaţi public orice schemă prin care suntem terorizaţi şi devalizaţi/deposedaţi de bunuri, drepturi şi libertăţi….etc… Să fiţi portavocea cetăţeanului şi să fiţi cot la cot cu cetăţeanul care are aşteptări să fie ascultat şi protejat prin Oamenii Politici aleşi şi trimişi în Parlament, dar mai ales Plătiţi din Banul public extrem de generos….!!!  Nu am văzut, incă, sesizări la forurile internaţionale pe teme extrem de grave precum: Brutalităţile din10 August… Gravele încălcări ale Constituţiei din partea CCR… ilegalitatea funcționării CCR, cu un judecator incompatibil..… ari lacune și erori legislative în special în legea electorală, unde pot fi candidaţi orice infractor și/sau  anchetat penal… Sesizarea instanţelor Judecătorești privind DIZOLVAREA PSD ca PARTID conform Legii Partidelor politice, nr 14/2003, republicată în  2015 și  Constitutia Romaniei la  Art. 40, ca și partid care contravine principiile Statului de drept și care prin acţiuni intreprinse Subminează Autoritatea Statului și a Economiei naţionale…!!! Etc…etc

Există, acum metode şi tactici de luptă antisistem din ce în ce mai rafinate, mai sofisticate şi mai diverse, însă trebuie să avem o opoziţie organizată şi un lider… Nu însă aşa cum se acţionează acum… A te bate cu cineva nu însemna neapărat a folosi forţa fizică… A „lupta” pe un sistem informatic… a compromite nişte licitaţii trucate cu statul, ale unor interlopi afacerisiti…. A „Lupta” mediatic… A „lupta” subversiv… A lupta, a boicota şi sabota un sistem o entitate…etc!!!! Şi în general a „lupta” mai înseamnă a combate, a te împotrivi pentru a înlătura o situaţie ori un duşman… Ori, nimic din toate aceste încă nu s-au întâmplat…!!!

Nu aţi făcut nimic din toate acestea şi multe altele se pot face, pentru că aveţi obligaţia Morală şi Legală de a interveni decisiv, dar mai ales aveţi puterea totală s-o faceţi, fiind apăraţi de toate legile din acest Stat….!!!

Stimaţi tovarăşi Parlamentari ai Opoziţiei… este prea puţin şi… poate prea târziu….!!!!

Sandu Viorel, 8 februarie 2019


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns