Sursa foto: Pixabay

Ziua de astăzi este una specială din cauză că tot ce ai de gând să faci este bine. Nimic nu va umbri orizontul pentru că, indiferent de acțiunile pentru care optezi, tot ce faci este bine.

Ce are ziua de 16 martie atât de special? Celebrarea zilei „tot ce faci este bine” la nivel mondial reprezintă răspunsul.

Vorbim despre o sărbătoare neoficială, dar încărcată de optimism și zâmbete. Nu-i așa că viața este mai frumoasă atunci când știi că totul este grozav?

Cu toții avem nevoie de întăriri pozitive din când în când și ce modalitate mai bună de a aduce pozitivitate în viața noastră decât celebrând în această zi de primăvară?

Cum poți sărbători?

Optează pentru activități care îți generează bucurie. Fie că vrei să citești o carte, să petreci timpul cu oameni dragi, să savurezi o cafea în oraș sau să evadezi într-o plimbare, te poți bucura de timp de calitate și de relaxare.

Oferă zâmbete. Da, sunt gratuite, îți creează bună dispoziție și le înseninează ziua și celor din jurul tău.

Începe ceva nou. Dacă tot este ziua în care totul merge ca pe roate, profită să începi ceva nou, la care cel mai probabil te-ai gândit, dar ai tot amânat.

Nu uita de fapte bune. Este ziua ideală pentru fapte bune, o zi în care să îți simți aportul adus în lumea în care trăiești. Întinde o mână, ajută dezinteresat, oferă afecțiune, înveselește ziua cuiva, fii lumină!

Adoptă o atitudine pozitivă. Scopul zilei este să îți încarce bateriile cu optimism așa că propune-ți starea de bine încă de dimineață.

Permite-ți câteva răsfățuri. Timpul pe care ți-l aloci ție, personal, este aducător de energie și inspirație. Așa că oferă-ți momente de răsfăț în care să simți conexiunea cu tine și cu ceea ce te face să fii bine.

Schimbă rutina. Fă ceva diferit, urmează un alt traseu decât cel de obicei, du-te la alt magazin, încalță-te întâi cu pantoful stâng dacă până acum dreptul avea acest privilegiu, bea-ți cafeaua din altă cană etc. Oricum, azi, tot ce faci este bine, așa că… de ce să nu faci un pas în afara zonei de confort?

Petrece-ți ziua de 16 martie într-un mod inedit, transform-o într-o sursă de energizare și ia-ți doza de pozitivism care să facă diferența în următoarea perioadă. În general, atitudinea pozitivă poate avea un impact puternic asupra tuturor aspectelor vieții unui individ, ducând la bunăstare, succes și stare de bine.

MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo – Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns