Captură Foto

Principala vulnerabilitate în ceea ce privește siguranța națională a României o constituie chiar conducerea politică a României.

Din cauza actelor antinaționale pe care le-a comis, s-a produs pierderea totală pe bună dreptate a credibilității în fața poporului, care sapă cel mai adânc la această siguranță, căci inerent, lipsa credibilității acestei conduceri se răsfrânge asupra tuturor instituțiilor care în mod normal ar trebui să genereze încredere și care teoretic ar avea menirea să susțină o bună relatie între stat si cetățean. De aceea statul este slab, de aceea își pierde noțiunea de național și suveran. Statul decredibilizat de conducerea politică își sabotează proprii cetățeni iar aceștia dintr-un reflex de apărare și supraviețuire îl sabotează la rândul lor.

De aceea în 2024 trebuie să fie toți JOS pentru ca România să fie sus!


Putem merge înainte doar dacă sunteți alături de noi. Dacă nu v-am dezamăgit până acum, ne puteți da “muniție” pentru luptă prin fiecare donație în contul RO62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului sau prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe profit completând Formularul 230 (foto primul comentariu) apoi scanat sau fotografiat și trimis pe mesaj Fb. Orice firmă poate dona până la 20% din impozitul pe profit, bani pe care altfel i-ar da către stat, deci nu pierde nimic, trebuie doar completat un contract de sponsorizare.

Fără fonduri suntem cu mâinile legate, ne trebuie resurse pentru reacții rapide (cum va fi la Valea Uzului) și pentru orice fel de acțiune menită a susține identitatea românească în Transilvania și nu numai. Orice deplasare presupune logistică iar propriile noastre bugete nu fac față. Sacrificăm timpul acordat familiei și timpul acordat locului de muncă. Cine ne obligă să facem asta? Datoria față de țară și neam. Nu o facem de un an, de doi sau de trei ani, ci de aproape 10 ani ca asociație, personal de cand eram foarte tânăr. Știm cum să o facem, avem experiență și determinare, ne mai trebuie însă și resurse.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

25 februarie 2023


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns