25 martie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

Agerpres: Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat luni că este nepotrivit să facă vreun comentariu despre ancheta privind atentatul comis vineri seară la sala de concerte Crocus City Hall din apropiere de Moscova şi soldat cu cel puţin 137 de morţi, transmite Reuters.

MAI: Polițiștii de imigrări din cadrul Centrului de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publică Arad au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o misiune de îndepărtare sub escortă, pentru 20 de străini, dintre care nouă din Sri Lanka, cinci din Bangladesh, trei din Pakistan, doi din Egipt și unul din India, împotriva cărora au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României. La ieşirea din ţară, pe numele străinilor a fost instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani.

R3Media: Angajații Inditex, gigantul din industria modei ce deține celebrele mărci Massimo Dutti, Zara, Stradicarius, Bershka și alte magazine de îmbrăcăminte, au protestat vineri în fața magazinelor lor din Spania pentru a cere condiții mai bune, după ce grupul a raportat profituri record și a majorat plățile acționarilor.

Agerpres: Mai multe explozii au fost auzite luni dimineaţă în centrul Kievului, la scurt timp după o alertă aeriană ce anunţa rachete ruse în direcţia capitalei ucrainene, transmit AFP şi Reuters.


MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns