1 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Foto: magazincritic.ro

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: Primele 24 de ore de la momentul aderării la Spațiul Schengen, cu frontierele aeriene și maritime, au decurs fără probleme în cele 17 aeroporturi și 4 porturi de pe care se efectuează zboruri, respectiv curse externe.

Agerpres: În jur de 16 hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure sunt afectate de un incendiu izbucnit luni între Mogoş şi Întregalde, două comune din Munţii Apuseni.

R3Media: România a primit câștig de cauză în litigiul cu compania canadiană Gabriel Resources, la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington, în martie, după nouă ani de proces. Reclamantul, deci compania canadiană, a fost obligată să ramburseze țării noastre cheltuielile de judecată aferente procedurii de arbitraj. Sentința definitivă a nemulțumit mulți politicieni și investitori din țara noastră, susține controversatul afacerist  Cristian Sima, devenit de curând personaj viral în social media.

Agerpres: Israelienii se mobilizează în masă la protestele împotriva guvernului de dreapta al premierului Benjamin Netanyahu şi a acţiunilor legate de războiul din Gaza. Duminică, zeci de mii de oameni au ieşit în stradă în Israel pentru a doua zi consecutiv, aminteşte dpa.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns