3 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Foto: magazincritic.ro

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, efectuează 10 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Dâmbovița, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu și punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri.

Agerpres: Cea de-a doua ediţie a Festivalului Noul Bauhaus European (NEB) va începe la 9 aprilie şi se va desfăşura până la 13 aprilie în două locaţii din Bruxelles, Parc du Cinquantenaire şi Muzeul de Artă şi Istorie. Evenimentul va fi deschis oficial, marţi, de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, premierul belgian Alexander De Croo, comisarii europeni Iliana Ivanova şi Elisa Ferreira, secretarul de stat belgian pentru relansare economică şi investiţii strategice în cadrul Ministerului Economiei şi Ocupării Forţei de Muncă Thomas Dermine şi de directorul general al Institutului Internaţional pentru Analiza Aplicată a Sistemelor (IIASA), Hans-Joachim Schellnhuber, conform unui comunicat emis miercuri de organizatori.

R3Media: „Sunt doi candidați oficiali, Mark Rutte din Olanda și președintele Klaus Iohannis din România. Sunt dezbateri în curs în cadrul Alianței, cu privire la calificările celor doi lideri ș vom continua să discutăm despre aspectele pro și contra ale celor doi candidați până când obținem consensul pentru unul dintre ei. Sperăm să se întâmple în următoarele săptămâni. Nu știm exact în ce interval de timp va fi, dar ne dorim o rezoluție mai devreme. Cel mai târziu la summitul NATO de la Washington. E tot ce pot spune acum. Dar sunteți conștienți că poziția SUA este de susținere totală a lui Mark Rutte, ca viitor secretar general al NATO, dar avem un respect deosebit pentru prietenul nostru Klaus Iohannis. Apreciem că s-a angajat în acest demers și îi dorim numai bine”, a declarat Julianne Smith, ambasadoarea SUA la NATO.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns