22 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

HotNews: Fostul preşedinte american Donald Trump, candidat la Casa Albă, a cerut joi Europei să se “mişte” şi să elibereze mai multe fonduri pentru Ucraina, aflată în război cu Rusia, informează AFP.

“Cum se face că Statele Unite au angajat peste 100 de miliarde de dolari în războiul din Ucraina, mai mult decât Europa, în timp ce ne desparte un ocean!”, a exclamat el pe reţeaua sa, TruthSocial. Integral pe: HotNews

MAI: Principalele misiuni la nivel național, din ultimele 24 de ore, ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au fost prevenirea și combaterea faptelor ilegale, menținerea ordinii și liniștii publice, supravegherea și controlul frontierei de stat și acordarea asistenței medicale de urgență. Astfel, structurile operative ale MAI au desfășurat 4.384 de intervenții în sprijinul cetățenilor, 2.967 fiind pe linie de ordine publică, iar 1.417 în situații de urgență.

Agerpres: Preşedintele Israelului, Isaac Herzog, a atenţionat asupra dezvoltării de arme nucleare de către Iran, informează luni dpa. Într-un interviu pentru cotidianul de largă circulaţie Bild şi alte media ale grupului Axel Springer, acordat la reşedinţa sa oficială de la Ierusalim, Herzog a spus: “În mod clar, cea mai mare ameninţare la adresa stabilităţii din lume este dorinţa Iranului de a avea bomba” nucleară.

R3Media: Părintele Ciprian Mega, producătorul Laura Irina Mega și actorul Dorel Vișan, sunt prezenți la Moscova, la „BRICS Film Festival”, acolo unde a fost selectată pelicula „21 de rubini”, regizată chiar de preotul român. Informația a fost anunțată de Solidnews.ro, prin Cozmin Gușă, care a prezentat și fotografii de la eveniment.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns