23 mai 2024: Magazin media pentru o presă națională

Soldați ruși / Mediafax

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: Inspectoratul General pentru Imigrări a scos la concurs 72 de posturi de ofițeri de poliție, prin încadrare directă. Data limită de depunere a dosarelor este 30 mai 2024, ora 15:00. Pentru toate posturile scoase la concurs, proba scrisă se va susține la data de 6 iulie 2024.

Agerpres: Bruxelles – Trimisul special al AGERPRES, Tudor Martalogu, transmite: Alegerile europarlamentare din 6-9 iunie vor fi mai mult decât oricând despre viitorul Uniunii Europene, a susţinut joi Jaume Duch, purtător de cuvânt şi director general pentru comunicare al Parlamentului European, într-un briefing organizat cu câteva ore înaintea dezbaterii dintre candidaţii la preşedinţia viitoarei Comisii Europene.

Agerpres: Beijingul a afirmat joi că exerciţiile militare chineze în jurul Taiwanului sunt un “avertisment serios” pentru separatiştii din insula independentă de facto faţă de China, transmite AFP.

HotNews: Șeful Direcției Principale de Comunicații a Forțelor Armate ruse, generalul-locotenent Vadim Șamarin, a fost arestat, a anunțat cotidianul rus Kommersant joi dimineață. Șamarin, adjunctul șefului Statului Major General Valeri Gherasimov, este suspectat de luare de mită, scrie Reuters, care citează Interfax.


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns