24 mai 2024: Magazin media pentru o presă națională

Foto: Oana Nichifor

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: La data de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare din Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat șapte percheziții domiciliare în județul Constanța, la locuințele și birourile unui bărbat, de 49 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Libertatea: China a declarat vineri că manevrele în curs de desfăşurare în jurul Taiwanului, începute joi, la câteva zile după învestirea noului preşedinte, au ca scop testarea capacităţii sale militare de a „prelua puterea” pe insula autonomă, relatează AFP, citat de News.ro. Citeşte întreaga ştire pe: Libertatea

G4Media: Un raport referitor la evoluțiile economice și de afaceri din România realizat de Biroul pentru Afaceri Economice și Comerciale al Ambasadei Greciei la București arată că Grecia s-a clasat pe locul 5 în rândul principalelor țări investitoare în România în anul 2023, urcând chiar câteva trepte, de la poziția a 8-a pe care se afla în 2022. Această creștere nu se traduce doar prin capitalul investit, ci și prin numărul de companii grecești care s-au deplasat dincolo de granițe, și mai concret în România.


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns