În urma sesizării OCDL, IKEA renunță la marcajul rutier LGBT

Foto: ocdl.ro

În urma sesizării OCDL, IKEA renunță la marcajul rutier LGBT.

Dacă la începutul săptămânii eram întâmpinați la IKEA Timișoara pe un „covor” curcubeu – pentru că trecere de pietoni, potrivit legislației în vigoare în România, nu putea fi vorba – iată că la început de weekend s-a reintrat în legalitate, IKEA Timișoara revenind la gânduri mai bune prin refacerea trecerilor de pietoni în acord cu legislația în vigoare.

Mulțumim autorităților publice care au dat curs cu promptitudine notificării OCDL în acest sens și apreciem faptul că IKEA a înțeles că, deși este un gigant mondial în domeniul său de activitate – pentru care avem toată aprecierea – totuși, promovarea unor ideologii nocive pentru societatea românească, mai cu seamă cu încălcarea dispozițiilor legale, nu-i face cinste și nu o putem tolera.

Având în vedere că mâine, 15 iunie 2024, se împlinește un an de când IKEA a venit în Timișoara, OCDL urează tradiționalul românesc LA MULȚI ANI! curați, fără „curcubeu”, fără ideologii.

Mulțumim tuturor celor care ne-ați semnalat (și ne semnalați în continuare) orice abateri de la legislație sau încălcări ale drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, OCDL fiind la datorie, îndeplinindu-și rolul pentru care a luat ființă și activează.

Dacă ești martorul unor situații similare, nu ezita să ni le semnalezi la office@ocdl.ro. (sursa: ocdl.ro)


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns