Jefuitorii memoriei sacre a Crăișorului!

Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă – micii absenți ai celebrării celor 200 ani de la nașterea lui Avram Iancu – Tribunul moților și al celor cu drepturi românești!

Din mai 1919 – de când Majestățile Lor Regele Ferdinand I și Regina Maria. – s-au închinat Eroului Națiunii Române la mormântul său de la Țebea, toți conducătorii României de după aceea – au considerat.. că este sub demnitatea și onoarea lor… să-i pună Tricolorul pe placa funerară… sub care stă răstignit! Nu i-au aprins o candelă înlăcrimată, nu au pus măcar un genunchi pios în fața țărânii sub care pătimește Crăișorul!

Nu este măreție și onoare mai mare… decât aceea de a-ți ridica inima și sufletul în fața unui mormânt care atinge pragul Cerului și Chilia bunului Dumnezeu! Și de a picura o lacrimă cu miros de busuioc peste mormântul sfânt!

Îl îngroapă sub putrede coroane de partid, țin discursuri ofensând măreția Limbii Române, batjocoresc și calcă în picioare drepturile moților… singurii moștenitori ai drepturilor istorice.. privind constelația antumă și postumă a memoriei Arhanghelului Românismului – Avram Iancu!

Laurian Stănchescu – paznicul memoriei postume a Crăișorului!

Preluare: glasul.info


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  •  Contactați-ne oricând. 
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns