INTELECTUALI ROMÂNI DIN TOATE ŢĂRILE… UNIŢI-VĂ…!!!

Foto: magazincritic.ro

  România este într-o situaţie catastrofală şi suntem deja într-o Dictatură a Penalilor şi a Interlopilor… Cu toate acestea ne afundăm în mocirla autocraţiei zilnic, centimetru cu centimetru fără nici o tendinţă de oprire…!!!

N-avem nici cea mai mică urmă de împotrivire dar ceea ce este cel mai grav, nu avem nici o urmă de Opoziţie Politică şi Civică…!!!
Cu Politicienii ne-am convins şi ne-am ars de mii de ori, aşa că nu avem de ce să ne mai lamentăm….Dar cu Opoziţia Civică…??!!!!

Aici lucrurile sunt extreme de complicate întrucât Mafia politică a avut grijă să ne Dezbine şi să ne Manipuleze, dar mai ales să ne mituiască cu salarii şi Pensii de lux…!!! Aşadar 80% dintre bugetarii mituiţi sunt extrem de relaxaţi şi mulţumiţi că sunt Furaţi şi jefuiţi, că şi copii şi nepoţii lor vor plăti zeci de ani miliardele jefuite de un Guvern de interlopi, ca generaţii la rând nu vor mai învăţa în şcoli nimic altceva decât Jaful, crima şi violul pe care aceşti Politruci mafioţi le-au ridicat la rang de lege şi de Virtute socială… Avem mii de exemple negative de analfabeţi şi infractori cu dosare grele de Jaf şi Corupţie în valoare de miliarde de Euro şi Dolari din Banul public, dar cu toate acestea acupă locuri de bază în Guvern… sunt Parlamentari Miniştri… Secretari de Stat… Primari şi Consilieri…. Şefi de mari instituţii Bugetare…. Ofiţeri de rang înalt avansaţi pe baza diplomelor cumpărate şi a complicităţilor cu Mafia politică…. etc… etc…!!

Nimeni nu pare foarte procupat de ziua de mâine atâta timp cât, azi le vin în conturi lefuri şi pensii de lux…. Nimeni nu pare procupat că mâine se va sfârşi într-un fel sau altul această nebunie a Mafie politice şi că acel mâine le va aduce numai necazuri copiilor noştri şi familiilor noastre ale tuturor indiferent de grade şi funcţii avute… Că vine oricum acel ‘’Mâine’’ iar Castelul de nisip Mafioţilor se va nărui şi va produce un cataclism social la nivel naţional…..!!!

Dar azi….??? Ce facem acum cu aceşti interlopi de Politruci..??? Îi lăsăm în continuare să ne batjocorească şi să ne umilească…?? Există voci care deşi recunosc catastrofa în care ne aflăm, însă ridică din umeri a neputinţă… Nu mai recunoaştem pe nici unul dintre marii noştri intelectuali care prin vocea lor ar putea să condamne public, în intern dar mai ales în plan extern, acţiunile de Teroare Financiar-Economică, cât şi Gravele derapaje de ordin Juridic şi legislative afectând grav Libertăţile şi Drepturile Civice…..!!!!

Unde sunt Vocile marilor noştri intelectuali de clasa mondială…?? S-au transformat oare în umili şoareci de Bibliotecă Academică, cu lefuri de lux…. Ori adoptă politica Struţului cu capul în nisip, aşteptând să treacă furtuna….?????!!!!! Au devenit oare sclavii neocomuniştilor şi securiştilor de la putere….????!!!!
Cu părere de rău şi cu mare regret pentru acesta clasă socială net superioară omului de rând, dar…. Nu am văzut şi nici auzit luări de poziţie decisive şi imparţiale la adresa Politrucilor mafioţi…  N-am văzut articole în mari cotidiene Europene şi chiar mondiale unde să condamne gravele erori Juridice şi Legislative….!!!

Prin urmare ce se mai poate face…??!!!
Prin vocea acestor intelectuali se pot face conferinţe la nivel internaţional solicitând asistenta juridical sau chiar arbitraj de nivel internaţional invocând gravele abateri de la Normele Juridice de drept internaţional….!!!
Se pot acorda interviuri la Marile posturi de Televiziune Europene, arătând cu obiectivitate şi cu argumente încălcări ale Drepturilor şi Libertăţile civice…!!!! Şi Doamne câte nedreptăţi şi frustrări avem….!!!

Se pot scrie articole în presa scrisă internaţională, cu aceasi obiectivitate şi cu aceleaşi argumente…!!!!
Se pot publica şi ar fi de recomandat chiar să se editeze Enciclopedii… Anuare… chiar lucrări Statistice cu marile Jafuri… cu marii corupţi politiceni… se mai pot edita Afişe, Fluturaşi, Pliante… etc cu toţi paralmetarii şi toţi aleşii locali şi naţionali cu nume prenume, cu funcţii deţinute, cu afaceri cu statul şi banii jefuiţi de aceştia, dar mai ales cu averile lor şi/sau cu pedepsele primite, cu executare sau suspendare, etc… trebuie să-i demascăm în fata naţiunii şi a lumii întregi….!!!

Un simplu cetăţean care strigă în gura mare arătând către corupţii zilei, este mai degrabă crezut nebunul din piaţa publică dăcât cel care arată adevărata faţă a lucrurilor, dar când apare în spaţiul public un intelectual de clasă, nepartinic şi cu credibilitate în afara ţării, are valoarea unui adevăr incontestabil….!!!
Opinia publică internaţional trebuie sensibilizată la maxim…!!! 

Suntem credibili în faţa Europenilor cum că ne sunt afectate drepturile şi libertăţile democratice, atâta timp cât nu le raportăm şi nu le sesizăm la forurile internaţionale…???!!!! Atâta timp cât nici măcar nu le Mediatizam intens în toată Mass-media internaţională….???!!!
Toate aceste le pot face intelectualii noştri, prin vocea lor… să fie portavocea Naţiunii Romane… şi ar fi atât de simplu şi atât eficient şi de puternic efectul….încât Cartelul mafiei politice se va dezintegra sub propria sa greutate……!!!!!!!!!!!!
Intelectuali Români din Toate ţările…. Uniţi-vă….!! Să salvăm împreună Ţara din tentaculele Mafiei Politice….!!!!

Dan Viorel, 10 ianuarie 2019


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns