Cunoscutul bioetician și teolog, Virgiliu Gheorghe, candidat la Parlamentare pe listele AUR!

r3media.ro

Virgiliu Gheorghe, cunoscut bioetician, teolog creștin ortodox, va candida pe listele AUR pentru un loc în Parlament, la alegerile ce vor avea loc pe 1 decembrie.

Virgiliu Gheorghe face parte din „echipa AUR” care se va ocupa de problemele sănătății, sistemului de protecție socială și de muncă, după cum arată lista prezentată de formațiunea lui George Simion.

Conform informațiilor din anturajul partidului, Virgiliu Gheorghe va candida pe primul loc al AUR la județul Suceava, având astfel, șanse foarte mari să intre în Parlament, din decembrie.

Virgiliu Gheorghe – o voce puternică în comunitatea creștină

Virgiliu Gheorghe este biofizician și doctor în bioetică, vicepreşedintele Institutului de Cercetări Psihosociale şi Bioetică Bucureşti, coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă și autor a mai multe volume, între care „Efectele televiziunii asupra minții umane”, „Fața nevăzută a homosexualității”, „Efectele micului ecran asupra minții copilului”, „Pornografia, maladia secolului XXI” sau „Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor”, Virgiliu Gheorghe abordează teme ce țin de psihologie, sociologie, bioetică și medicină. – integral pe r3media.ro.


Mihail Neamțu, Gabriel Klimovicz, Radu Baltasiu, Peter Costea sau Ion Crețeanu, printre candidații AUR la parlamentare

Lasă un răspuns