Vaccinurile: prevenție sau boală. O nouă patologie pediatrică

pentruviatacluj.ro

De peste 100 de ani, numeroase studii medicale şi experienţa practică demonstrează că vaccinurile din copilărie reprezintă un atac grav asupra imunităţii imature a copilului, provocând numeroase boli cronice grave, nevindecabile, urmate uneori de deces.

Ne confruntăm la ora actuală cu o adevărată avalanşă de boli cronice grave la copii, dar mai ales cu o patologie pediatrică nouă, apărută în urma vaccinării în masă din ultimii ani, şi la care medicina ”modernă” asistă neputincioasă şi, deseori, dureros de indiferent. Avem sindroame noi şi boli noi, pentru care nu există tratament. Despre etiologia lor se spune doar că este necunoscută. În felul acesta, medicina nu mai este obligată să dea niciun fel de explicaţii, ci în cel mai bun caz, ipoteze, menite deseori ”să ne ţină în ceaţă”.
Manipularea părinților a fost necesară și ușor de realizat. Bolile contagioase sau “bolile copilăriei” au devenit afecțiunile cele mai de temut și trebuiau prevenite cu orice preț. Nimeni nu le-a explicat părinților că banalele infecții și “bolile copilăriei” sunt necesare în viața unui copil, pentru a-și dezvolta o imunitate naturală și sănătoasă […]
În “încercarea” de a preveni bolile banale, acute și contagioase la copii (vaccinarea a eșuat și în acest caz, fiindcă nu sunt prevenite bolile copilăriei, ci doar amânate, până la o vârstă mai mare, când pot fi cu adevărat grave), s-a ajuns la distrugerea lentă, sistematică a sistemului lor imun, cu provocarea unei game variate de boli cronice, grave și nevindecabile: encefalite, meningite, paralizii, boli autoimune, autism, ADHD, leucemie, cancer, sindromul morții subite la sugar, diabet zaharat, astm bronșic, artrită juvenilă, etc. […]
Prin intermediul acestei cărți nu doresc să aduc un prejudiciu vreunui medic, profesor, om de știință sau oricărei alte persoane din sistemul medical sau din vreun alt domeniu, ci nădăjduiesc să trezesc interesul oamenilor, al părinților și mai ales al medicilor, pentru acest subiect, pentru un studiu mai aprofundat al sistemului imun și al efectului devastator al vaccinurilor asupra acestuia.
Se preconizează că, în decurs de 30 de ani, toți copiii vor suferi de o boală alergică. Nu vor mai suferi de banalele boli eruptive, infecțio-contagioase (rubeolă, rujeolă, etc.), tratabile și vindecabile în 3-7 zile, și care au menirea să le întărească sistemul imun, ci vor suferi o viață întreagă de boli cronice, ireversibile, de cele mai multe ori debilizante.
În ceea ce îi privește pe părinți, am speranța că vor avea mai mult curaj de acum încolo de a lupta pentru drepturile lor și ale copiilor lor, ca astfel, prin renunțarea la vaccinuri, să-i crească sănătoși, fără să-i expună la cele mai grave boli cronice. Legislația este de partea lor (vezi Anexa). Am încercat, pentru ei, o simplificare maximă a unor probleme medicale atât de complexe. Lor mă adresez cu mare dragoste și răspundere în același timp, stiind că ei vor fi posibile victime, alături de copiii lor.
Este nevoie de o mare reformă în Medicina Preventivă. Ultimul lucru de care are lumea nevoie este o prevenție care … îmbolnăvește.
Dr. Christa Todea-Gross

Sursa: carturesti.ro.

Notă: cartea poate fi citită pe pentruviatacluj.ro.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo.

Lasă un răspuns