CONTRIBUIȚI CU SEMNĂTURI! Dr. ANCA NIȚULESCU SE IMPLICĂ ÎN ALEGERILE PARLAMENTARE DIN DECEMBRIE 2024

colaborarepentruromania.ro

Dragi simpatizanți ai Asociației MEDICI PENTRU CONSIMȚĂMÂNT INFORMAT,

După 7 ani de implicare în activismul civic, am decis că este important și necesar să fac un pas înainte, prin implicarea în alegerile parlamentare din decembrie 2024.

Asistăm la un asalt fără precedent asupra drepturilor și libertăților individuale, practicat în numele unui presupus bine colectiv.  Am văzut acest principiu aplicat într-o formă extremă în timpul pandemiei covid. S-au aplicat întregii populații măsuri restrictive și s-a încercat vaccinarea obligatorie pentru obținerea unei presupuse imunități colective. După ce au apărut victimele vaccinării covid, nimeni nu a dat socoteală pentru deciziile luate în pandemie.

Am văzut, de asemenea, impunerea ideologiei de gen în școli și subminarea continuă a autorității parentale. Mai grav, acest model de guvernare, bazat pe impunerea obligativității și anularea drepturilor și libertăților individuale a continuat și după pandemie.

Am înțeles că este vorba despre un model de guvernare de tip globalist, cu scăderea până la anihilare a suveranității statelor naționale și a drepturilor indivizilor, cu anularea valorilor creștine și care, în plus, se dorește a deveni permanent. Majoritatea partidelor aflate deja în Parlament au susținut acest model de guvernare și o vor face în continuare!

Consider că este necesar să iau poziție, să mă implic și la un alt nivel pentru apărarea drepturilor și libertăților individuale, a libertății de alegere în ceea ce privește propria sănătate.

Deoarece nu mă identific cu niciunul din partidele deja existente, am ales să mă alătur unei coaliții formate în majoritate din activiști civici care și-au demonstrat, prin activitatea de până acum, integritatea, onestitatea și profesionalismul. Această coaliție civică s-a alăturat Partidului National Vatra Românească pentru participarea la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024.

Partidul Național Vatra Românească

https://web.facebook.com/anca.nitulescu.39/posts/pfbid0XeVuSjLYr41wW4T447ShaD5k8g2UXSTej6Crn1cYHKNjCDjXxM6NSjvgmA3Fkxpil

Suntem în etapa de strângere de semnături pentru a putea candida la alegerile parlamentare.

Dacă aprobați activitatea mea din ultimii 7 ani, vă rog să ajutați cu semnături pentru ca Partidului Național Vatra Românească să participe la alegerile parlamentare.

Tabelul pentru semnaturi trebuie completat numai cu PIX ALBASTRU. Daca ati gresit ceva, taiati tot randul cu o linie si scrieti din nou pe randul urmator (nu lasati rubrici cu stersaturi sau scris ingrosat).

Formularul de tabel se gaseste pe site-ul:

Tabelele completate se vor trimite pana la data de 15 octombrie 2024 la adresa:

NITULESCU ANCA

Drumul Dealul Cucului, nr 36, bloc 1, ap 73,, Bucuresti, sector 4, cod 041126.

Pentru ca plicul sa incapa intr-o cutie postala obisnuita, este bine sa fie maxim de format A5 (jumatate din formatul A4).

Trimit mai jos linkurile relevante, flyerul de prezentare si formularul de tabel pentru strângere de semnături.

Pentru mai multe informatii, vă rog să mă contactați în privat.

Doamne ajută!

https://www.colaborarepentruromania.ro

https://www.facebook.com/groups/190930201466500/posts/1629789650913874/?paipv=0&eav=AfZycu3L4aW-yieFhLd_BhPANRG0JLHZOxFdOUf7Usr0Oqhy5vJCX-5-LDDh-Op8ot8&_rdr

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0p85uou52t9pWdy552WKrDxvFfT9Zk5LhtQjtnqkJjdPHY9oSRJdLv9EzTTR6tBdkl&id=61565533803031

Lasă un răspuns