Suntem astăzi martorii unui început de coşmar. Un alt coşmar mai mare şi mai negru, în care ne afundăm deja zilnic. CEDO emite o decizie de impunere a unor reguli de conduită imorală, prin obligarea tuturor statelor membre UE la legalizarea căsătoriilor între homosexuali…! Subiectul este delicat şi controversat. De ce CEDO emite obligaţii de astfel de natură şi impunând unor state, o conduită imorală dacă nu chiar scandaloasă. Cine este acest CEDO??? Ce urmăreşte acest organism, care nu a reuşit să iasă în evidenţă cu prea multe iniţiative pentru apărarea drepturilor omului, dar care reuşeşte să impună sub imperiul unor sancţiuni drastice, nişte reguli în comportamentul social, de care unii dintre noi, poate chiar majoritatea, ar fi de cu totul altă părere. Ce fel de democraţie promovează CEDO??? De ce nu sunt lăsate naţiunile să decidă prin referendum astfel de acte socio-umane şi relaţii inter-umane??? De ce CEDO nu emite pentru toate drepturile omului astfel de hotărâri, incisive, cu sancţiuni drastice, care să oblige toate statele, pentru asigurarea dreptului la muncă, pentru dreptul la siguranţa cetăţeanului, la cultură şi educaţie, la un trai minim decent, la o justiţie corectă şi la o respectare ad-literam a legilor acestor state…etc…etc!!!!

Cum justifică CEDO astfel de decizii??? Ce devine acest organism, în Europa?? O nouă Securitate, un alt FBI European, o poliţie a Europei bazată pe impuneri forţate în comportamentul social al unor state??? Ştie CEDO, câte alte zeci de drepturi ale omului sunt incălcate zilnic in Europa şi in lume??? Pentru toate acestea cine intervine??? Cât de periculoase devin astfel de decizii, care crează un precedent fără margini şi care deschide o cutie a Pandorei, cu efecte nebănuite şi periculoase pentru respectarea drepturilor internaţionale ale omului??? Şi dacă unele state nu se pot supune acestor hotărâri imorale??? Dacă unele state îşi vor organiza referendum privind acestă impunere, iar în final naţiunile vor spune Nu??!!! În ţara lor au dreptul să hotărască singuri cum vor să trăiască fiecare!!! Sau nu… Sau trebuie să intervină organizaţii străine să-ţi organizeze viaţa, să-ţi dirijeze actiunuile sociale şi libertăţile comportamentale…!!!! Câţi copii să ai?? Cu cine să te căsătoreşti?? Ce religie să adopţi ??..etc

Este o decizie scandaloasă fie şi prin faptul că această categorie de indivizi, în majoritatea ţărilor europene, nu sunt totuşi marginalizaţi şi nu sunt stigmatizaţi, iar drepturile lor sunt respactate şi tolerate. Încă nu am văzut homosexuali alungaţi din comunităţile lor şi din societatea şi/sau locaţia lor!!! Încă nu am văzut că şi comunităţile de unde vin ei, să-i fi izolat şi discriminat, sau să fi intervenit pentru a nu locui şi conveţui împreună??!!! Ei sunt bine toleraţi aşa cum sunt acolo unde sunt, prin urmare devine cu atât mai contradictorie hotărârea CEDO, într-un moment de răscruce pentru întreaga societate europeană!!! Astfel de hotărâri pot crea haos în statele Europei. Pot deschide conflicte şi adânci prăpastii între grupuri de oameni, între ţări chiar!!!

Cum va proceda CEDO la nesupunerea unor state europene, în caz că acestea vor exista??? Îi vor condamna şi îi vor împovăra şi mai mult… Vor interveni în forţă să oblige naţiunea respectivă…???? Dar care este reacţia Sfântului scaun de la Vatican???? Dar al celorlalte religii, celelalte biserici istorice??? Mai contează vocea acestora, când de fapt nu au fost mai vocale înainte de emiterea acestor aberaţii ???? În ce se va tranforma acest continent, dar această lume??? Vom fi mereu supuşi unor centre de putere, bazate pe bani şi pe sex???!!! Cum vor fi copii noştri în viitor… homo, lesbi…???? Va emite CEDO şi altfel de decizii bazate şi pe alte comportamente sexuale?? Ce urmează ?? Obligativitatea legalizării pedofiliei şi/sau a zoofiliei…??? Întrebări fără răspuns, dar pe care trebuie să ni le punem cu toţii. Vom permite mereu astfel de înregimentări globale ale comportamentului inter-uman.

Toate acestea au o cauză comună şi anume aceea că toate statele au acceptat să fie conduse de organisme internaţionale, care sau tranformat rând pe rând în centre de putere şi care au subjugat naţiunile, atât financiar cât şi militar şi economic . Consiliul Europei; UE; CEDO; FMI; Banca Mondială; etc… Iar acum avem şi reversul acestor organisme, prima dată au funcţionat bine, ajutând diverse ţari/naţiuni, dar mai apoi au devenit dictatoriale în anumite conjuncturi. La fel s-a întâmplat şi cu CEDO, pentru că astăzi să constatăm că acţionează discriminatoriu, obligând ţări şi naţiuni, practic, la perversiuni sexuale cât şi o viaţă imorală!!! Personal nu consider că aceşti indivizi sunt discriminaţi in Europa, au libertăţi şi drepturi, cel puţin ca şi ceilalti oameni normali.

Nu sunt împotriva persoanelor cu astfel de dereglări psiho-hormonale, dar de aici până la a crea un precedent periculos pentru umanitate, în general, şi de a promova pornografia şi perversiunile sexuale, intrăm pe un teren nesigur cu consecinţe inprevizibile. Mă refer aici mai ales la tânăra generaţie şi la copii, cărora li se va părea ceva normal şi firesc să fii aşa, sau pur şi simplu să încerci să devii aşa, mai ’’cool ’’ mai extravagant, ieşirea din tiparele normalităţi… Să fii altfel decât ceilalţi, mai ales când legea îţi şi permite…!!! Dacă azi acceptăm acest lucru mâine vor veni alţii, care vor solicita, tot în numele drepturilor omului, ca naţiunile să le recunoască şi concubinajul şi/sau libertatea de a se oficia căsătorii, între un bărbat şi mai multe femei, deci recunoaşterea bigamiei….etc…!!!! De ce nu???!!!

Ce se va intampla dacă, într-un proces dintr-o ţară europeană, între o familie de Homo si una normală, pentru un coflict ce nu poate fi rezolvat în ţara respectivă, vor avea câstig de cauză, la CEDO, familia Homo indiferent de cauză, pentru ca sunt mai diferiţi şi că se simt discriminati??? Au liber la orice????!!!! Iată deci un caz clar de globalizare şi de subjugare clară a naţiunilor, de către grupuri de interese!!! Desigur că, nu vor fi prea multe voci care să condamne această decizie CEDO, aşa că vom fi minoritari, noi cei care suntem şi încercăm să rămânem oameni normali.

27 iulie 2015


  • Suntem cenzurați online, pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns