Moto: ,,Cel mai trist lucru de pe pămînt este ca pîntecele maicii tale să îți devină mormînt.” (Ioan Alexandru)

Din cartea despre cum bărbații exploatează femeile prin avort a lui Brian E. Fisher, am aflat de filmul acesta, Maafa 21. L-am văzut zilele trecute pe canalul de YouTube al LiveAction și nu regret deloc cele aproape 2 ore jumătate petrecute urmărindu-l.

Filmul a fost ca o revelație, căci știam puține despre genocidul negrilor pus în aplicare și azi de albi, deși sclavia a fost abolită.

Dacă sclavia nu ar fi existat, Planned Parenthood nu era nici el azi. PP este cel mai mare furnizor de servicii de sfîrtecat prunci nenăscuți. Că a semnat scrisoarea unor ONG-uri criminale pentru avort decontat nu mă miră deloc.

Maafa este un termen din limba swahili și e din perioada comerțului cu sclavi, însemnînd ,,tragedie teribilă”. 21 vine de la secolul al XXI-lea, căci Maafa nu a încetat pînă azi.

,,Maafa 21 – genocidul negrilor din America secolului al XXI-lea” este titlul complet al documentarului produs de Life Dynamics Inc. Așa cum menționează Live Action, el arată cum eugenia și controlul populației au fost sistematic folosite pentru reducerea nașterilor în rîndul populației de culoare.

Deși nu vor recunoaște în ruptul capului, mișcarea pro-avort și cea pro-eugenie sunt legate de la bun început. Cum altfel să scazi numărul de afro-americani sau hispanici, decît prin contracepție (avortivă, mai ales) și avort? Cum altfel decît păcălindu-i și vînzîndu-le gogoși ca: avortul e dreptul femeii de a alege, drepturile sexuale și reproductive sunt esențiale, întreruperile de sarcină sunt legate de corpul meu, alegerea mea…? Dacă alegerea e să rupi în bucăți un prunc lipsit de apărare… Dacă drepturile menționate includ mai ales crima premeditată a propriului bebeluș… Dacă nu vedem că femeia nu are un corp cu 2 ADN-uri și 2 inimi… Doar un om naiv sau puțin informat sau dezinformat de mișcarea ucigașilor de bebeluși poate crede și lua de bune asemenea aberații legale, logice, raționale, medicale.

Urmașii de azi ai stăpînilor de sclavi și-au schimbat doar blana, dar năravul, ba. Ei se comportă la fel și tratează populația non-albă ca pe buruieni de plivit. Buruieni umane, vorba lui Margaret Sanger. Despre ea sunt multe referiri și în film și la cît rău a făcut ea sau Galton sau Darwin sau mișcarea eugenetică, Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor!

Există oare legături între eugeniștii americani și Hitler? Sau cine a produs gazul cu care erau uciși evreii în lagăre?

Urmașii de azi ai KKK (Ku Klux Klan) și-au rafinat metodele de ucidere a negrilor. Nu îi mai linșează, ci construiesc clinici de avort predominant în cartierele majoritar hispanice sau afro-americane. Țintesc cu diverse campanii de educație sexuală pro-avort și pro-contracepție școlile unde albii sunt minoritari. Interesantă și investigația LiveAction privind donațiile către PP. Poți direcționa banii pe care îi dai lor exclusiv către avorturi ale mamelor de culoare și PP nu are o problemă cu asta. Oficial, zic că aceea nu e politica lor, ci doar părerile angajaților ce apar în investigație. Ne iau de proști pe toți?

Există, oare, vreo legătură între legalizarea avortului în SUA în 1973 și eugenie? Cît mă bucur că am trăit ziua de 24 iunie 2022! A fost îndreptată o eroare judiciară colosală, întemeiată pe minciună – decizia Curții Supreme, care a costat milioane de vieți din 1973 încoace.

Altă idee a mișcării pro-avort (a se citi și pro-eugenie. Eu nu mai fac, după film, diferența între ele!) a fost cooptarea de pastori de culoare pentru avansarea planului lor de eradicare a negrilor. Le-a reușit și asta. Să slujești, însă, lui Dumnezeu și să predici avortul ca drept e de neconceput. De aceea, nu mă mir cînd cei pro-avort din România au mereu cîte ceva de reproșat Bisericii. E principalul dușman de răpus în lupta lor nebună pentru mai mult avort, mai mult sînge nevinovat de vărsat. (Mai mult avort au cerut, de fapt, și feministele gen Filia, Coaliția pentru egalitate de gen și alte ONG-uri criminale prin scrisoarea lor pentru decontarea din bani publici a avortului.) Nu Dumnezeu, ci doar Satana e ucigaș de oameni dintru început și lui slujește un păstor ce nu combate activ avortul sau contracepția (avortivă și non-avortivă). Nu putem sta cu mîinile în sîn cînd ne moare în pîntece neamul. Tăcerea păstorilor e moartea turmei!

O mamă ce vrea să-și lichideze copilul sau una care l-a ucis deja are nevoie de iubire, de iertare, de consiliere, de un duhovnic și de Taina Spovedaniei ca medicament și balsam pentru rana de moarte a sufletului său (Eu unul nu știu să existe vindecare reală post-avort în afara Tainelor Bisericii. Pentru cei necredincioși, ajută, însă, mult și consilierea specializată prin programe specifice. Le numeri pe degete la noi în țară, din păcate. Ce bine ar fi să existe consiliere obligatorie înainte de avort și centre pentru mamele în criză de sarcină, cel puțin unul în fiecare județ!).

Să avem compasiune, să nu aruncăm cu pietre, să ne rugăm pentru ele, să ajutăm concret mamele în criză de sarcină sau pe cele ce suferă post-avort. Să sprijinim, după putere, ONG-urile prolife/provita (prin voluntariat, donînd, etc. Sunt multe feluri în care putem face muncă pentru viață. E ceva mai nobil de atît?), ce apără curajos dreptul la viață de la concepție la moartea naturală! Într-un război inegal, unde mișcările criminale pro-avort/contracepție/educație sexuală (cele trei se leagă indisolubil) beneficiază de milioane/miliarde de la bogații neînțelepți ai acestei lumi trecătoare. Cu mîinile pline de sînge.

Vă invit să urmăriți filmul. Nu cred că veți regreta.

Tăcerea, după, sau neimplicarea în acest război nu va mai fi o opțiune.

E nevoie de fiecare om, de fiecare dintre noi în lupta pe viață și pe moarte pentru viitorul nostru și copiii României!


  • Suntem cenzurați online, pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Familia, Cultura și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns