Noua politică a UE. Copii confiscați de stat, pe motiv de atașament ”excesiv” față de mame

culturavietii.ro

A-ți iubi părinții a devenit deja o crimă în țările Uniunii Europene. Astfel, s-a ajuns ca statul să smulgă copiii din sânul familiilor și să-i închidă în centre sociale, pe motiv de atașament excesiv față de mame. Acțiunile de confiscare a copiilor s-au înmulțit și s-au extins în tot mai multe state din UE, aceasta fiind noua politică a Uniunii Europene, la care, iată, va adera și România, prin controversatul Observator al copilului, prevăzut ca jalon în PNRR.

Comisia de Petiții a Parlamentului European a fost implicată, miercuri, într-un scandal uriaș, după ce eurodeputații au respins un raport împotriva politicii abuzive a Germaniei de confiscare a copiilor din sânul familiilor. Raportul ar fi putut avea o putere semnificativă asupra statului german, care ar fi fost obligat să returneze copiii familiilor, ne spune Marius Tudor, consilier în Parlamentul European. Unul dintre motivele pentru care copiii au fost luați din familie a fost ”un atașament excesiv față de mamă”, pentru că în Germania lucrul acesta ar fi împotriva siguranței copilului, informează Active News.

”La școală copilul spunea că-și iubește mama, că îi este dor de mama, că vrea să stea cu mama și atunci Protecția Copilului a intervenit. Este și cazul unei românce din Germania, căreia i-au luat fetița și au instituționalizat-o pentru că fetița și-a exprimat iubirea față de mamă în mediul școlar. De doi ani fetița a fost luată de la mamă și de la tată, iar patru luni de zile mama, săraca, nu a avut drept nici să-și viziteze copilul în centrul ăla social. Acum o poate vizita doar periodic, dar statul german nu are de gând să-i dea copilul înapoi. În Germania este prevăzut în legislație că și statul are drepturi asupra copilului pentru că îi oferă acces gratuit la educație și la alte servicii publice”, ne-a declarat Marius Tudor, consilier în Parlamentul European.

România se aliniază

Ceea ce s-a întâmplat în Parlamentul European cu acest vot este incredibil, pentru că majoritatea eurodeputaților sunt părinți, ne spune consilierul Marius Tudor. Acesta arată că politica de abuzuri ale statelor împotriva părinților există deja în Austria, în Germania, în statele nordice și acum se pare că, prin acest Observator al copilului din România, care este jalon în PNRR, se încearcă abordarea asta și la noi în țară. Integral pe Active News


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns