Primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, dă de înțeles că nu se spune adevărul despre cutremurele din Gorj: “Dacă e ceva de ascuns este clar că poate s-a dat o hotărâre să nu vorbească, dintre cei care reprezintă instituțiile statului”

Foto: R3Media

Primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu (PNL), cere autorităților centrale să explice de ce se întâmplă atâtea cutremure în Gorj, altfel, considerând că este ceva de ascuns, informează R3Media.

Edilul a spus că Guvernul ar trebui să facă o comisie care să investigheze aceste cutremure, dacă nu are nimic de ascuns.

„Ar trebui să dăm o interpretare cutremurelor, dacă nu vrem să ascundem ceva. Dacă e ceva de ascuns este clar că poate s-a dat o hotărâre să nu vorbească, dintre cei care reprezintă instituțiile statului. Dar ar fi corect, indiferent de cauzele acestor cutremure… Guvernul României poate să facă o comisie care să expertizeze, să vadă care sunt motivele care au declanșat aceste cutremure. Săptămâna trecută am văzut la Buzău, acum două săptămâni a fost la Arad, acum la Târgu Jiu…ceva se mișcă. Înțeleg că nu putem să previzionăm, dar măcar după să avem o explicație”, a spus Romanescu la Radio Infinit.


Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo

Lasă un răspuns