Povești despre și de la oamenii SOPS

Stimați părinți și profesori, dragi copii,
A apărut cea de-a doua parte a poveștii „Cutia”, de Veronica Iani. Povestirea este inspirată după o întâmplare reală: adopția, de către un pompier, a unei fetițe lăsată de mama ei într-un baby-box din Statele Unite. Aflați AICI continuarea experiențelor trăite de fetița salvată.

Și pentru că e vară și știm că poveștile înfrumusețează vacanța copiilor, zilele trecute atelierele SOPS au ajuns într-un loc nou: parohia Feteștii Noi. Ce surprize le-a pregătit Veronica Iani copiilor de acolo? Vă dăm câteva indicii: povești, animale fantastice, personaje dornice de bunătăți dulci, gogoși și… continuarea o puteți găsi AICI.

De asemenea, vă invităm să descoperiți câteva frânturi din viața unei persoane căreia „poveștile îi dau putere”. Este vorba despre Mădălina Andreescu – povestitoare SOPS. Mădălina este și scriitoare și mamă a trei copii veseli și iubitori, soție și profesor Montessori pentru învățământul preșcolar. Despre ea oamenii spun că este luminoasă. De unde vin lumina și puterea Mădălinei? Aflați de AICI.

Cu drag,
Echipa SOPS

Sursa: buletinul SOPS


Pentru o presă întru adevăr, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo.

Lasă un răspuns