O zi care îmi lasă răni în suflet – Ziua PRUNC-UCIDERII!

Foto: avort la 9 săptămîni, cbruk.org/abortionreality

Azi (26 septembrie – ziua mondială a contracepţiei – n.n.) este o zi tristă, nu pentru că afară ar ploua, ci pentru că azi e ziua mondială a prunc-uciderii, adică a „contra-cepţiei”, greşit numite aşa, căci e ABORTIVĂ.

Să promovezi metodele contraceptive este egal cu a promova metode de a  ucide copilaşii în pîntecele maicii lor. CUM AŞA? Veţi vedea!

Pentru  cei care încă nu cunosc aceste lucruri şi promovează contracepţia de orice fel,  nu am de zis decît atît: nu îndemnaţi la crimă, nu fiţi complici la  uciderea unor fiinţe nevinovate, lipsite de apărare!; cercetaţi, întrebaţi, documentaţi-vă şi veţi vedea singuri ceea ce vă spun eu acum: contracepţia e de prea multe ori ABORTIVĂ, adică nu împiedică zămislirea, ci omoară pruncul, îl avortează la scurt timp după ce viaţa lui a început. Dacă nu cunoaşteţi bine ceea ce e de fapt contracepţia, nu daţi celor cunoscuţi sfaturi: ele sunt adesea ucigaşe, dacă la îndemnul dvs. fătul unei cunoştinţe a fost avortat prin metode ,,contraceptive” după ce a fost zămislit!
Pruncul are suflet din secunda concepţiei şi luarea ulterioară a vieţii lui e o crimă abominabilă. Dar vedeţi singuri în cele ce urmează mai jos. DE CE există o asemenea zi nu înţeleg, căci noi ar trebui să serbăm viaţa, nu moartea, cu atît mai puţin moartea cea mai oribilă din cîte pot fi: să fii ucis cu brutalitate în cel mai sigur loc de pe pămînt, unde Dumnezeu a socotit potrivit să-ţi petreci primele 9 luni de viaţă – pîntecele mamei.

De ce oare cei care promovează „anticoncepţionalele” uită sau neagă cu rea-credinţă sau din neştiinţă sau premeditat sau din orice alte motive ceea ce atît ştiinţa, cît şi credinţa ortodoxă şi nu numai, adeveresc: VIAŢA ÎNCEPE ÎN MOMENTUL CONCEPŢIEI?!

PENTRU CEI CARE NU ŞTIU ÎNCĂ ASTA, LE ADRESEZ CU CĂLDURĂ ÎNDEMNUL SĂ CITEASCĂ CELE CE URMEAZĂ:

Ştiaţi că …

Sfîntul Vasile cel Mare avertizează: „Cei care dau medicamente abortive, sunt ucigaşi şi ei precum şi cele ce primesc otrăvuri ucigătoare de embrioni”.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator – Nihil Sine Deo – PRESĂ LIBERĂ

Lasă un răspuns