Revista presei. Știri despre vremurile din urmă (10)

nor creat cu wordart.com

1. Toleranța în acțiune. Fiica LGBT a Elenei Lasconi își reneagă mama pentru declarațiile pro familie: Nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere (R3media)

2. După istoria evreilor, cea a țiganilor va putea fi studiată în școli. Petiție online pentru introducerea materiei ISTORIA ROMÂNILOR în programa școlară (RostOnline)

3. Fundația Regală Margareta a României a lansat bursele Tinere Talente (NapocaNews)

4. Federația Pro Vita atrage atenția asupra pericolelor meditației mindfulness practicată în școli, grădinițe și chiar biserici (ActiveNews)

5. Primul PROTEST împotriva limitării numerarului | Un patron din Gorj oferă REDUCERI clienților care plătesc cash: Doar UNIȚI le putem pune pumnul în gură hoților de guvernanți! (R3media)

6. 5 Noiembrie 1886 – Ziua când Eminescu este arestat și sacrificat pentru Transilvania (buletindecarei.ro)

7. S-a mai spulberat o teorie a conspirației. Acum e oficial: “Aurora boreală” HAARP (ActiveNews)

8. Proiect important al Primăriei Polovragi! Promovarea imaginii României, scopul principal (paginaolteniei.ro)

9. Gabriel Liiceanu, patronul Humanitas, a pierdut DEFINITIV procesul cu scriitorul Liviu Antonesei, intentat după ce acesta îl acuzase că a primit cadou Editura Politică de la Andrei Pleșu. Omul de afaceri de pe scaunul lui Walter Roman cerea 100000 de euro (ActiveNews)

10. 21 de rubini [trailer oficial] – YouTube – Eirina Film. (Actualizare 9 mai: a se vedea și articolele pro sau contra.)


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns