Sociologul Mirel Palada spune că UE împiedică dezvoltarea țării folosind pretextul ecologiei, precum URSS pe vremuri: Euroscepticismul a ajuns la aproape 50% în rândul populației active din România

Sociologul Mirel Palada spune că euroscepticismul a cuprins societatea românească, ajungând la 50% din populația activă a țării, informează R3Media.

Într-o intervenție de la Marius Tucă Show, sociologul spune că acest sentiment a pornit de la faptul că, în opinia sa, Uniunea Europeană împiedică dezvoltarea României, folosindu-se de pretextul „ecologiei”, după ce sute de ani a ignorat natura.

„Au pus capac mai multor șanse de dezvoltare a României, au ținut o țară în slugărnicie. Băsescu și Iohannis.

Centrul s-a pișat pe natură, timp de 300 de ani, au tăiat toate pădurile, au făcut autostrăzi, au distrus tot ce era de distrus, au făcut diguri și tot ce-au vrut și acum a dat ecologia-n ei, vin și batul obrazul superiori că nu e bine să faci autostrăzi.

Păi dacă nu e bine să faci autostrăzi, f…vă ….voastre, dărâmați-le voi. Ah, nu sunt bune autostrăzile? Atunci facem așa: spargeți-le voi pe toate, vedem dacă sunt bune sau nu și atunci nu facem nici noi autostrăzi.

Nu e bine că tăiem pădurile? Păi voi nu mai aveți o pădure, mă! Ați tăiat tot și ați omorât toți urșii. Iar acuma, când vă spunem că vă dăm urși…„nu, că se supără fermierii”. F….mă-tii cu fermierii tăi cu tot!”, a tunat Palada.

Integral pe: R3Media


  • Suntem cenzurați online, pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns