Mihail Neamțu, după ultimele dezvăluiri din scandalul Epstein: Semnul decadenței oricărei societăți este toleranța arătată pentru păcatele împotriva firii

Bill Clinton și Jeffrey Epstein, la Casa Albă, via R3media

Radu Ursan

Mihail Neamțu se întreabă de ce cazurile de corupție în care sunt implicați politicieni occidentali trec neobservate în România.

Cugetarea sa vine în contextul în care au apărut noi dezvăluiri despre legăturile pedofilului Jeffrey Epstein cu persoane de vârf din politica americană.

Ieri, s-au făcut publice documente în care numele lui Clinton apare de 50 de ori, în legătură cu Epstein, scrie MihailNeamtu.eu.

În opinia teologului român, aceste cazuri de depravare sunt un simptom al decadenței unei societăți.

„N-am înțeles niciodată de ce cazurile grave de corupție care implică politicienii occidentali trec pe la noi complet neobservate.

De câteva zile, America e zguduită de noile revelații privind cercul infam al miliardarul Jeffrey Epstein, mort în închisoare după ce a fost acuzat de constrângere, viol, trafic de carne vie și folosirea serviciilor sexuale ale unor fete cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Dosarul de pedofilie îl atinge direct pe Bill Clinton, politicianul care, după afacerea Monica Lewinsky, a continuat să folosească avionul Lolita Express pentru a face zeci vizite pe insula privată a lui Epstein (uneori incognito, alteori însoțit de garda de protecție asigurată oricărui fost Președinte de Serviciile Secrete).

Aflăm acum faptul că fizicianul Stephen Hawking participa și el la orgii și că prințul Andrew, duce de York, n-a fost deloc străin de vampirismul sexual al unei elite bolnave.

Oriunde și oricând, exploatarea copiilor este impardonabilă. (…)” – integral pe r3media.ro.


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns