Îndemn la luptă, Neamunit!

Când vremelnicii conducători neiubitori de neam și țară vor să prăpădească sistemul de educație, frecvent ,,reformându-l” sau excesiv digitalizându-l, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când familia e ,,n” combinații posibile, nu doar un bărbat și o femeie uniți prin Taina Cununiei, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când, la școală, copiii, în mintea unor lideri politici, au nevoie de educație pentru promiscuitate sexuală, avort, contracepție și sodomie, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când starea de libertate devine deziderat, nu realitate, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când medicii sunt constrânși să se vaccineze sau testeze pe banii lor, pentru ei, ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când elitele sunt îndemnate să emigreze prin felul în care sunt ,,motivate” să facă performanță în țară, și pentru ei, ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când clasa politică se ,,primenește” la fiecare scrutin cu alți lupi, de altă culoare, în locul celorlalți, cu aceleași năravuri, ia atitudine și ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când sănătatea românilor e doar afacerea unora și boala sau moartea noastră, cum să mai stai deoparte? Ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când credința ne este batjocorită și bisericile închise, iar o parte din presă caută scandaluri ,,cu rating” în care să fie implicați preoți sau ierarhi, nu e timp să tăcem! Atunci ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când economia e pusă pe butuci, în loc de roate, și ne îndatorăm, încât să plătim stăpânirii și în viața de dincolo birul, atunci la luptă și ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când retrograzi sunt cei ce cred în familie, neam, patrie, Dumnezeu și ajutorarea semenului în nevoie, iar norma e să fii lup pentru celălalt, atunci, ca binele să dăinuiască, ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când nu vor religie și icoane în școală, ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când Sfinții închisorilor nu sunt modele de urmat, ci exemplele noastre sunt cutare și cutare cântăreț, fotbalist, politician sau vedetă cu apucături de starletă, atunci ca răul să nu triumfe, ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Când dorul de casă pierde suflete în diaspora și românii sunt exploatați, îndeosebi fiicele țării în paturi străine, e nevoie de TINE să pui STOP ABUZURILOR, iar celor ce, în loc să ne poarte de grijă, sunt mână în mână cu cei fără suflet și fără scrupule, pentru 30 de arginți, arată-le DREPTATEA DIVINĂ ce îi așteaptă după mormânt.

E nevoie ACUM de tine, de voi, așa că ridică-te Gheorghe, ridică-te, Ioane, ca Neam(ul)unit să nu piară și țara să dăinuie-n veac, prin fiii și fiicele ei vrednice! (iulie 2021)


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

1 thought on “Îndemn la luptă, Neamunit!

  1. Indemnul la lupta vine din existenta trista a autorului. Nu strainii, politicienii, lgbt, sunt motivul acestei nefericiri ci propria familie.
    Cand te nasti bolnav, din parinti cu probleme, o sa dai nastere unor copii cu handicap. Si daca lupta cu destinul a fost pierduta nu ramane decat sa te lupti cu morile de vant, impreuna cu alti amarati ca si tine.

Lasă un răspuns