Se lansează OFICIAL inițiativa pentru schimbarea Constituției prin Referendum: Căsătoria între un bărbat și o femeie și dreptul la CASH

https://familiesilibertate.ro/

Nume uriașe în Coaliția pentru Constituție: Marian Munteanu, Mihail Neamțu, Dan Puric

Foto: r3media.ro

Vineri, 2 februarie, va avea loc lansarea oficială inițiativei cetățenești pentru schimbarea Constituției, prin Referendum, în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc la Hotel Marshal Garden din București.

Cu această ocazie, se va prezenta publicului „Coaliția pentru Constituție”, o structură formată din organizații non-guvernamentale și persoane fizice care este inițiatoarea demersului constituțional.

Conform unui comunicat de presă, Coaliția pentru Constituție urmărește revizuirea Constituției în două puncte:

modificarea art. 48 alin. (1) în sensul înlocuirii termenului de „soți” cu sintagma „un bărbat și o femeie”, respectiv introducerea dreptului de a utiliza numerar în orice tranzacții, prin modificarea art. 45 și art. 137. (…) – integral pe http://r3media.ro.

Vă recomandăm și: Coaliția pentru Familie și Căsătorie renaște prin Coaliția pentru Constituție cu două teme principale: sublinierea că SOȚI înseamnă BĂRBAT și FEMEIE și utilizarea nerestricționată a NUMERARULUI în orice tranzacție. Cine face parte din Coaliție – ActiveNews.ro.

Actualizare 2.02, 20.43 – site-ul inițiativei este https://familiesilibertate.ro/.


MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo.

Lasă un răspuns