30 martie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Foto: magazincritic.ro

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: În perioada 15 – 28 martie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 67 de acțiuni operative, pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane și de migranți, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri.

Agerpres: Lituania a protestat împotriva declaraţiilor preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko cu privire la posibile operaţiuni militare împotriva ţării vecine, informează dpa.

MApN: România a găzduit, în zilele de 27 și 28 martie, la Iaşi, întâlnirile de lucru ale Comitetului de coordonare al Procesului reuniunilor miniștrilor apărării din Europa de Sud-Est (SEDM-CC) şi ale Comitetului director politico-militar al Forței Multinaționale de Pace din Europa de Sud-Est (PMSC).

R3Media: Cel puțin 5,1 milioane de persoane din țări terțe au imigrat în Uniunea Europeană în 2022, afluxul de imigranți dublându-se față de 2021, în timp ce 1,5 milioane de persoane au imigrat din statele membre UE în afara Europei, arată publicate de Eurostat, citate de Rador Radio România, conform Hotnews.

MApN: O delegație condusă de ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, efectuează o vizită oficială în Slovenia, în zilele de 27 și 28 martie, la invitația ministrului sloven al apărării, Marjan Šarec.


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Lasă un răspuns