20 aprilie 2024: Magazin media pentru o presă națională

Israel / magazincritic.ro

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

Agerpres: Un “bombardament” a făcut victime în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la o bază militară din Irak unde se află trupe ale armatei şi foşti paramilitari pro-Iran din forţele Hashd al-Shaabi, au raportat surse de securitate, într-un context regional deja exploziv, scrie AFP.

HotNews: Israelul a atacat Iranul, au declarat surse americane pentru Reuters, iar presa de stat iraniană a anunțat vineri dimineața devreme că forțele sale au distrus trei drone. Agenția de știri iraniană Fars a relatat că trei explozii au fost auzite în apropierea unei baze militare din orașul central Isfahan, dar că nu există pagube și că siturile nucleare din zonă nu au fost atinse. În vreme ce comunitatea internațională a făcut apel la detensionarea situației, surse citate de presa israeliană au explicat că atacul limitat a fost un mesaj transmis Teheranului. Mai multe pe: HotNews

Libertatea.ro: În timp ce congresmenii republicani aliați cu Donald Trump blochează propunerea de ajutor militar pentru Kiev, despre care șeful statului ucrainean Volodimir Zelenski spune că țara sa are nevoie cu disperare pentru a nu fi înfrântă de Rusia, devine limpede că rea-voința fostului președinte american față de Ucraina este adânc înrădăcinată, comentează Politico.

Playtech.ro: Italia este țara din Europa care îmbătrânește într-un ritm considerabil mai rapid decât vecinii săi din UE, populația țării scăzând la sub 59 de milioane, a anunțat recent agenția națională de statistică Istat.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns