21 mai 2024: Magazin media pentru o presă națională

Foto: diez.md

Vă recomandăm pentru ziua de astăzi la rubrica “Magazin media pentru o presă națională”, următoarele articole de presă:

MAI: Astăzi, 21 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2022 și până în prezent, 16 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, canabis, 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, cocaină, MDMA, MDMB-4en Pinaca, MDMB – Inaca, ADB-Butinaca (droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive), către consumatori din județul Timiș, pe parcursul investigațiilor fiind documentate 37 de asemenea tranzacții. Integral pe: MAI

Economica.net: Un tribunal din Rusia a ordonat vineri punerea sub sechestru a activelor, conturilor, proprietăţilor imobiliare şi acţiunilor UniCredit din companiile subsidiare, ca parte a acţiunii în instanţă care implică banca italiană, conform actelor judiciare. Decizia Curţii de arbitraj din Sankt Petersburg acoperă titluri de valoare, proprietăţilor imobiliare şi conturi aparţinând UniCredit, precum şi 100% din acţiunile UniCredit Leasing şi UniCredit Garant, evaluate la 462,7 milioane de euro, scrie Agerpres.

G4media.ro: Un cont de Telegram afiliat Hamas a luat în serios o glumă israeliană despre un agent Mossad numit „Eli Copter” care ar fi responsabil pentru prăbușire, repetând afirmația înainte de a șterge postarea, scrie Jerusalem Post.

Activistul politic comunist Jackson Hinkle a postat un sondaj în care se întreba dacă vremea nefavorabilă sau Israelul a cauzat accidentul, majoritatea adepților săi votând pentru „Israel”. El a postat, de asemenea, o grafică a unui elicopter cu textul „Mossad, nu este niciodată un accident”. Integral pe: G4media.ro


  • Contactați-ne oricând. Pentru o presă independentă, fără cenzură, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!
  • Apărăm Credința și Patria. Susținem Monarhia, Familia, Cultura, Tradiția și Viața de la concepție la moartea naturală.

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Presă cu frică de Dumnezeu

Lasă un răspuns