Protest extrem la poarta Guvernului – din scaunul cu rotile!

Comunicat de Presă!

Luni… 26 August, ora 12,00!
Protest extrem la poarta Guvernului – din scaunul cu rotile!

Domnului Premier Marcel Ciolacu!

Protest extrem din scaunul cu rotile… la poarta Guvernului… pentru cardinalizarea memoriei antume și postume a lui Avram Iancu!

Anul Avram Iancu – 200 ani de la naștere, proiect parlamentar, ucis și îngropat de clasa politică!!!

Domnule Premier, inițiez din scaunul cu rotile… un protest extrem cultural istoric… la poarta Guvernului, nu slujesc nici un partid, onorific sau plătitor de cotizație! Sunt scriitor, jurnalist, istoric literar, autor a șase proiecte identitare… votate în Parlamentul României, devenite Decrete Prezidențiale și Legi ale Statului Român!

Stau cu ambulanța lângă mine… zi și noapte… dacă aveți atitudine discriminatorie, sunt paralizat și cu alte probleme.. stau până auziți fluierul de cireș al lui Avram Iancu și ne convorbim!

Identitatea cultural istorică… este geneza și perenitatea națiunilor mărețe! Națiunea noastră… este înscrisă în universalitatea cultural istorică a lumii! Toate scrierile antichității și contemporane… slăvesc cultura nord dunăreană… de pe teritoriul nostru de astăzi! Prima scriere din lume s-a născut la Tărtăria, în urmă cu 7500 ani, roata, una din marile invenții ale lumii… s-a ivit în Cultura Cucuteni… în urmă cu 6500 ani! Este o picătură din existența geniului nostru milenar!

Laurian Stănchescu, scriitor, jurnalist, istoric cultural!


Pentru o presă întru adevăr, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservator. Nihil Sine Deo.

Lasă un răspuns