Valea Uzului / Asociația Calea Neamului

Structurile politice maghiare din România și Ungaria au anunțat în urmă cu puțin timp, că vor scoate cele 150 cruci din lemn ridicate în memoria eroilor armatei române din Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului, asta în condițiile în care, UDMR Harghita, tocmai ce a instalat acum 2 zile o nouă cruce tip monument în cimitir (fără autorizatia ONCE) pentru militarii armatei de ocupație maghiare din perioada regimul Horthy. Obrăznicia lor nu are limite.

Avertizăm din nou aceste structuri că dacă vor dărâma Crucile Eroilor Armatei Române, vom ridica altele la loc și în acelasi timp vom acționa în justiție pe cei care le-au demolat, precum și pe factorii răspunzători de instalarea celor 601 cruci cu însemne ale Ungariei, care nu au niciun fel de autorizație, pentru care nici măcar nu s-a cerut avizul Oficiului Național Cultul Eroilor.

Cine își face iluzii că Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului va rămâne fără Crucile Eroilor Armatei Române, se înșeală amarnic. Este o luptă pe care nu o vom pierde.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!


MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonaţi-vă. Contactați-ne: aici.

  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns