Prof. Paul Aligică spulberă publicația G4Media

r3media.ro

Nu au omis niciun element din instrumentarul propagandistic al dezinformării și manipulării folosit în ultimii ani de către sistem

Unul dintre cei mai importanți intelectuali români contemporani, prof. universitar Paul Dragoș Aligică, a făcut o radiografie fără menajamente a siteului condus de Dan Tăpălagă, G4 Media.

Într-o postare pe facebook, reputatul intelectual acuză G4 Media că a devenit o portavoce a propagandei, care a contribuit la dezinformarea populației în timpul crizei medicale, a războiului din Ucraina și a alegerilor europarlamentare.

„Să ne oprim aici și să spunem următorul lucru: toate afirmațiile de mai sus sunt dovedibile cu analize de conținut pornind de la oricare dintre marile teme de propagandă ale ultimilor ani. Adică: „2 săptămâni până se aplatizează curba”, „X este rezultatul putinismului”, „Mai au muniții și hrană petru 3 zile, după care atacă România”, “colapsul este iminent” , “doar trei ani ramasi sa salvam planeta” ș.a.m.d.”, a scris Aligică.

Acesta a constatat că „Niciun element din instrumentarul propagandistic al dezinformării și manipulării folosit în ultimii ani de către sistem nu a fost omis de platforma G4Media fiind documentabil prezent acolo, în cele mai multe cazuri fără drept la replică, retracții sau pluralism de opinie și contra-opinie”. – integral pe r3media.ro.

De citit și: Prof. Paul Aligică spune că G4 Media este un fel de CNN românesc, care oferă servicii care „nu au însă mai nimic de a face cu jurnalismul clasic” (2022).


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa.
  •  Contactați-ne oricând. 
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns