Preşedintele Parlamentului georgian a promulgat legea care interzice propaganda LGBT, la o zi după ce președintele Georgiei a refuzat să o semneze

https://pixabay.com/ro/photos/georgia-steag-%C8%9Bar%C4%83-simbol-na%C5%A3iune-3590996/

Preşedintele Parlamentului georgian Şalva Papuaşvili a anunțat joi că a promulgat legea care interzice propaganda LGBT, la o zi după ce președintele Georgiei a refuzat să semneze această lege, scrie AFP, citată de News.

,,În conformitate cu Constituţia, am semnat azi (joi) legea privind valorile familiale şi protecţia minorilor pe care preşedinta Salome Zurabişvili nu a semnat-o” miercuri, anunţă pe facebook Şalva Papuaşvili.

Deputaţii din cadrul Partidului Visul Georgian, aflat la putere, al miliardarului Bidzina Ivanişvili, au adoptat acest text în septembrie.

Însă preşedinta proeuropeană a Georgiei, care se află într-o ruptură cu Guvernul, a refuzat să promulge această lege care a fost aprig criticată de către Uniunea Europeană (UE) şi organizaţii de apărarea drepturilor omului. – integral pe r3media.ro.


Vă recomandăm și:

Doi deputați ai PPR au depus un proiect de lege privind interzicerea propagandei LGBT în școli și în spațiul public

Comisia Europeană dă în judecată Ungaria pentru a contesta legea de protejare a suveranităţii

Realitate sau experiment? | Germania a rămas fără numerar. Oamenii nu mai pot să scoată cash de la ATM-uri iar băncile informează cetățenii că accesul la banii fizici poate fi dificil

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, donație de cărți și publicații pentru elevii români din dreapta Tisei

Prof. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei: Limba Română este poluată cu cuvinte englezești. Se strică limba / VIDEO | Ioan Aurel Pop, magistral: Pe niciun manual nu scrie „Istoria românilor”. Încă există poporul român în Europa, încă există națiunea română și deocamdată încă există un stat numit România. Așa ceva nu se poate!

Lasă un răspuns